reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Kamica super że wesele się udało :tak: a wymioty przejdą :-)
Witam w niedzielę :-D słoneczko ładnie świeci, ale w nocy przymrozek był :szok: pierwszy tej jesieni :-) Ja w trakcie śniadanka :tak: jeszcze mi został ze wczoraj makaron i ser mniam :-) dzisiaj się wybieram do mamy na obiad :-) niespodziankę jej zrobię :-D zjem i się szykuję w drogę :-) zajrzę jak wrócę :tak:
Wiki dla Twojego M wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!!!!!!!!
Bubka dla Twojej córci też najlepsze życzenia z okazji imienin!!!!!!!!!!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
:tak:;-)

kosze_delikatesowe.jpg

:-):-):-)

159843.jpg

Kamcia witaj.:-)

Miłej niedzieli mamuśki.:tak:

Witam niedzielnie. Ależ mam cudną sobotę za sobą.
Piciu był zaproszony na impreze ( chłopaki z pracy ale został z nami w domciu, wybawiliśy się z młodą, wymęczona poszła spac, a później my wymęczyliśy siebie.

no a o 15 lece do mamy pomoc szykowca na dziejsiejsza impreze

dobrze ze sie dostalas i najwazniejsze ze mala bierzez antybiotyk i ze masz juz termin kontroli:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
no ja do pokoju tez mam jeden komplet a do kuchni 2-bo krotka na lato:tak::tak::tak::tak::tak:
a miejsac w szafie i tak nie mam:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
A co za impreza? Udała sie???
No lekarz fajny, sam nas umówił na piątek, miejsce i godzinę zaklepał, miło, bo nie musiałam latać po rejestracjach, a kolejki:szok:
Miejsc w szafach zawsze bezie nam mało, ale nie powiem, kilka ciuchów każdej jeszcze udało by się upchnąć:-D

Dowikla no jak mogłas zapomnieć o mężu???:-D:-D:-D

wymyśliłam sobie że zrobię nuttelle do słoików i jak na razie tylko jabłka obrałam i już mi się nie chce dalej robić :sorry2:
Oooo, a jak to się robi???

Kamcia zdjęcia nam tu wrzucaj. Fajnie, ze przezyłaś, oczywiscie, ze tęskniłyśmy:rofl2:. No i głosik oddany.

A która to ma imieninki? Bo ja kalendarza nawet nie mam i nic nie wiem:-D:-D:-DTo ta okazja na imprezkę, tak???

No i tyle, młoda układa puzle, mężuś przysnął sobie, to ja na kompa bezkarnie wskoczyłam, jedziemy dziś na cmentarz, bo jutro rocznica śmierci babci. No i ładna pogoda, słonko, niebo czyste, zimno, ale mam nadzieję,że na dole chociaz nie wieje, hehe.

Witam i ja
Za oknem swieci pikene sloneczko ale podejrzewam ze jest zimno bo w nocy bylo 0 stopni:szok::szok::szok:
Ja dopiero wstala z potwornym bolem glowy:no:Wczoraj przyjechala do mnie znajoma z dzieciakami i sobie troszke popiffkowalysmy hehe:tak::tak:A ze ja bardzo dawno nie pilam to mialam lekka lufe:-);-)No ale bylo fajnie:tak::tak::tak:Gorzej bylo jak sie polozylam i mialam helikopter w glowie i jak mialam rano wstac:rofl2::cool:
Zaraz zrobie jakies zarelko bo jestem juz glodna:tak::tak::tak:
Pozniej najprawdopodobniej przyjedzie moj brat,wiec trzeba sie ogarnac:tak::tak::tak:
A we wtorek przylatuje M na tydzien:tak:Dominik jeszcze nic nie wie,dowie sie dopiero we wtorek po szkole jak Go zobaczy

Kamica super że wesele się udało :tak: a wymioty przejdą :-)
Witam w niedzielę :-D słoneczko ładnie świeci, ale w nocy przymrozek był :szok: pierwszy tej jesieni :-) Ja w trakcie śniadanka :tak: jeszcze mi został ze wczoraj makaron i ser mniam :-) dzisiaj się wybieram do mamy na obiad :-) niespodziankę jej zrobię :-D zjem i się szykuję w drogę :-) zajrzę jak wrócę :tak:
dołaczam sie do życzeń:tak::tak::tak:

witam porannie rosolek wstawiony m odsypia a ja z czarkim
mloda spi ale za pewne sie zaraz obudzi:sorry:
mlody wlasnie mi robi kanapki z klockow z dzemem pomidorowym:-D:-D:-D:-D
wczoraj posiedzielismy
czarek zrobil furore wsrod chlopaków
lenka rownie wielka jak sie obudzila
wogole nami nie byli zainteresowani tylko dziecmi:-D:-D:-D
a jeden kolega koniecznie chcial wszystko wiedziec o porodzie:-D
i byl bardzo zdumiony ze ja juz dwa przezylam:-D
oj wesolo bylo pozniej troche sprzatania bylo bo dorwali sie w kuchni do baniek mydlanych a wiecie jak to po % ale co tam niech sie bawia:-D:-D:-D
przynajmniej sie rozwerwalismy troche:tak::tak::tak:
pozniej chcieli jeszcze m na sale wyciagnac ale wiem ze jakby poszedl to nie wrocilby predko:sorry:

elloo

Witam niedzielnie i dolaczam sie do zyczonek:-)

My wczoraj bylismy na urodzinkach. Popoludniu polozylam Lali na godzinke spac. Impreska udana nasmialam sie jak glupia:-D Fajne towarzystwo:tak: Byla kobieta z Bytomia wiec blisko mnie bo do Zor rzut beretem.Taki temat zalapalysmy ze szok:-D Smiechu, tanca i swietnej zabawy bylo mnostwo Wrocilismy jakos po 1:rofl2:
Dzis pobudka o 10:30
Laura oglada Princese Lilifee moj wlasnie wstal a kuzynka nadal spi:-D

Iwcik pochwal sie wloskami
Kamcia witamy i na jakies zdjecia czekamy. A kolorki to sie mnie tyczyly a nie Natalineczki:-D
Anabuba dali jej lody ale jakos nie bardzo chciala je jesc:baffled:
Dowikla czyzby kac?:rofl2:
Lunka no to super ze maz zostal i tak cudnie spedziliscie czas:-)
Beata ja tez lubnie makaron z serem i do tego jogurt mniammmmm Kurcze a juz tak dawno nie jadlam ze koniecznie musze zrobic
Lidka a wez no te ekipe opier... co Ci bedza sie ociagac niech sie biotra konkretnie za robote a nie leniu****a

dziewczyny ratujcie:rofl:
potrzebuje prepis na jakas tanią sałatę najlepiej jakąś z makaronem,sytą zeby mi sie goscie najedli, bo bez kasy jestem:baffled:

reklama
Lunka przepis wyślę Ci na priv :tak:
Dowikla fajnie że M będzie w domu chociaż na tydzień :-) dzieci się ucieszą :-D
Iwcik fryzurka piękna :tak: ale ta Twoja córcia drobna :-)
Ania Natali fajnie że z gośćmi się pośmialiście :-D nie ma to jak takie spotkanko :-)

No i my już w domku :tak: przynajmniej trochę posiedziałam a babcia z dziadkiem się pobawili z Kubkiem :tak: jutro chyba znowu pojadę ale po południu bo ma być wyprzedaż w inter marche bo remont będą robić :-) ale chyba już mało będzie po południu ale nie zaszkodzi sprawdzić :-D Kuba baję ogląda a ja zaraz się biorę za jabłka bo od wczoraj nie ruszone w garu czekają :-p zajrzę wieczorem :-)

Do góry