reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe Mamy 2010

Dzięki za miłe słowa dziewczyny, jestem super dumna z siebie za tę pochwałę położnej :-)

DZIULKA, no ręce opadają. Bardzo dobrze, że nie wzięliście tego kurnika. Zaorałabyś się kompletnie nosząc wózek na 7 piętro... MUSI się znaleźć coś lepszego! Mocno w to wierzę, że szybko dostaniecie nowe, fajne mieszkanie.

sugar, Twoja dzisiejsza noc do złudzenia przypomina moje ostatnie ;-). Spanie po 2 godziny i super radocha, jak się tego nazbiera z 6 godzin snu - wtedy już jestem zadowolona. A w dzień motorek w tyłku!

reklama
Hej dziewczynki !! Przepraszam że się tak długo nie odzywałam ale ledwo mam czas iść do łazienki przy mojej małej :))
Poza tym siedzieć na dupsku nie umiem jeszcze ... bo mnie tak poszyli że makabra - rodziłam z rozwarciem na 8 i ani rusz żeby mi się rozwarło całkiem więc położna miała w środku rękę i mi rozszerzała kości żeby główka spokojnie przeszła - więc mimo nacięcia i tak mnie rozwaliło jeszcze i w środku trochę potargało - mam poszyte naprawdę dogłębnie :)) Ale obsługa przy porodzie bardzo miła i naprawdę dobra więc nie mam na co narzekać.

Pozdrawiam was mocno i chyba nie nadrobię wszystkiego bo tyle tu przybyło od czasu gdy zniknęłam że heeeej ........................

dziewczyny smoniq sie do mnie odezwala. Maya urodzila sie 29 wrzesnia i nie jest z nia dobrze:-(. nie napisala mi nic poza tym, mowi, ze nie chce o tym mowic. zamierzam to uszanowac, ale prosze trzymajcie za nia wszystkie kciuki. nic wiecej nie mozemy zrobic, ale jakos wierze, ze pozytywne mysli moga troche pomoc.

o jejku...bardzo mocno trzymam za nia kciuki...
myslisz, ze moge napisac smsa,zeby sie trzymala?

nie wiem kochana, mnie wyslala maila na prv. pisala, ze nie chce teraz o tym rozmawiac, wiec sama nie wiem...

W takim razie jesli mozesz jej odpisac, ze mocno za nie trzymam kciuki i ze o nich mysle...I ze bedzie dobrze!

A ja wlasnie wrocilam od poloznej. Od rana boli brzuch jak na okres, ale slabiej niz 2 tygodnie temu. Wlasnie tez dzwonili ze szpitala, ze chca mi zrobic cesarke w ten czwartek, ale sie nie zgodzilam, bo wyraznie prosilismy po 17stym ( mamy bardzo wazny powod). No wiec teraz czekam na odzew i zobaczymy, czy ud sie im przesunac...

E-lona - bardzo wspolczuje synkowi i Tobie. Usciski dla Was.

Hej dziewczynki !! Przepraszam że się tak długo nie odzywałam ale ledwo mam czas iść do łazienki przy mojej małej :))
Poza tym siedzieć na dupsku nie umiem jeszcze ... bo mnie tak poszyli że makabra - rodziłam z rozwarciem na 8 i ani rusz żeby mi się rozwarło całkiem więc położna miała w środku rękę i mi rozszerzała kości żeby główka spokojnie przeszła - więc mimo nacięcia i tak mnie rozwaliło jeszcze i w środku trochę potargało - mam poszyte naprawdę dogłębnie :)) Ale obsługa przy porodzie bardzo miła i naprawdę dobra więc nie mam na co narzekać.

Pozdrawiam was mocno i chyba nie nadrobię wszystkiego bo tyle tu przybyło od czasu gdy zniknęłam że heeeej ........................

No w końcu jesteś:) Witamy:) Wszystkie tu martwiłyśmy się o Ciebie, jak tylko znajdziesz czas to pisz, pisz, pisz:)

No i oczywiście na zdjęcia małej czekamy:)

Witam popołudniowo :)

Nie mam jeszcze żadnych dodatkowyh informacji od pszczylaszczki :( Mam nadzieję, że już urodziła i teraz odsypia zarwaną nockę.
Za monimoni też trzymam kciukasy :)

Dzisiaj mega pracowity dzień : zakupy, sprzątanie, fryzjer i praca zawodowa :D robię wszystko, żeby nie myśleć i żeby czas pogonić do przodu.

dorisday sio na porodówkę ! Blokujesz kolejkę :D

A dla wszystkich pozostałych oczekujących rozdwojenia :) przesyłam pozytywne fluidki, dobry humor i mega optymizm !!! Byle do przodu :)

Witam dziewczyny. Również jestem pażdziernikową mamusią, czasami Was podczytuję, ale jakoś tak się fajnie zżyłyście ze sobą, że nie śmiałam się udzielać :)
Muszę Wam napisać, że jestem pod wrażeniem jak wspaniale zajmujecie się Swoimi pociechami, jak się wspieracie i się o siebie zamartwiacie. Naprawdę pozazdrościć.
Ja to mam jakomś traumę przed porodem, strasznie się boję, a ten dzień nadchodzi nieubłagalnie.
Pozdrawiam.

reklama
witam kochane:)
SPARROWKOT witamy po dlugiej nieobecnosci:))dodaj zdjecia malutkiej;))
MAGA ja dzis tez zamierzalam isc do fryzjera ale jakos mi sie nie chcialo..chyba dopiero jak urodze pojde bo nie moge sie zebrac hehehe.

Do góry