Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
trzymamy i to mocno za wszystkie rodzące. Kurcze widzę, że monimoni też się nieźle namęczy zanim Jej Maleństwo się "wykluje" :-( EFA - daj koniecznie znać jak już po wizycie będzie.
juuupi, hurrraaaa! Olek przekroczył wagę urodzeniową o 255g w 10 dobie, a miał na to 2 tygodnie :-). Bardzo się cieszymy! Połozna powiedziała, że doskonale sobie radzimy ja i dzidzia!
Dziewczynki powiedzcie jak to jest z tą położną? Czy przychodzą do was bo je opłaciłyście? Ja teraz jestem tylko pod opieką gina, nie mam kontaktu z żadną położną. Czy po porodzie mimo wszystko ktoś do mnie przyjdzie zobaczyć jak sobie radzę z dzieckiem?
malutka, położna przychodzi z przychodni, lekarz też już u nas był. W zeszły piątek rodziłam, a już w poniedziałek rano położna dzwoniła, że za godzinę będzie :-). Szpital to załatwił zamiast mnie, więc nawet nie musiałam nic zgłaszać. I położna była do dziś 3 razy, następna wizyta za tydzień. A jakby co, jest codziennie do 21-szej pod telefonem.