reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
witam wieczorową porą...
właśnie na allegro buszuję i wpadłam między jedną a drugą aukcją...
nawet młodego myłam i przebierałam między aukcjami...także dziś wszystko ekspresem było...
ale już zasnął w wózku więc spoko...moge spokojnie licytować dalej :)
licytuję łaszki dla niego więc niech lepiej śpi i nie wstaje :p

Ktoś tutaj pisał,że jak ludzie gadają,że zaraz po 21 rż urodzić dziecko to za wcześnie,nawet jeśli planowane...
Głupota i nie ma co się takich ludzi słuchać...
Ja urodziłam córkę w wieku 20 lat i troszkę....też ludzie gadali...ale co mi tam...byłam po ślubie i waliło mnie kto co sobie o tym myśłi,czy myśleli,że to wpadka czy że planowane...

ixi coś ty za lekarza miała,że dopiero teraz stwierdził,że Ty w 38 tc jesteś ??

NIe wiem co jeszcze komu miałam napisać...za duże tempo jak dla mnie... :)

Laski tu macie link do filmiku jak się Martynka hihra=D ten śmiech zaraża=D

Wrzuta.pl - DSCN0426

Fikusku
kurcze nie chce mi się szukac teraz ale parę str wstecz wcisnęłam na jej nick i polukałam gdzie się udzielała=P i tam wątek typu trzecie dziecko czy jakoś tak..

Ostatnia edycja:
witajcie dziewczyny, postaram sie czesciej zagladac, u mnie ostatnio kiepsko, dlatego tez nic nie pisalam...

ooo widze ze przybylo mam, wiec WITAM SIE!:)

troche sie dzieje a co do postepow u Olka to wyrzynaja nam sie gorne jedynki, nadal ucze go mowic tata, ale sie nie zapowiada:/

LOLKAK- GRATULUJE CORECZKI!!!

wies ogolnie afera rodzinna, nie chce o tym pisac, bo nie chce mi sie o tym myslec, przykro mi tylko ze scielam sie z bratem jak nigdy nie gadamy juz tydzien:(

ale tyle o mnie co u was?? widzialam na nk ze alan rosnie jak szalony:) i slodko spi:p
co do spania wiecie co Olek ostatnio zrobil?? po kapaniu i kolacji zaczal chodzic w lozeczku ( jak zawsze zamiast spac:p) ztweirdzialam ze jak sie zmeczy to go poloze i siedzialam przy kompie. slyszalam ze cos tam robi ale go nie widzialam, po jakims czasie spostrzeglam ze jest cicho a olek co?! przewrocil sie i zasnal! hehehhe

wies ogolnie afera rodzinna, nie chce o tym pisac, bo nie chce mi sie o tym myslec, przykro mi tylko ze scielam sie z bratem jak nigdy nie gadamy juz tydzien:(

ale tyle o mnie co u was?? widzialam na nk ze alan rosnie jak szalony:) i slodko spi:p
co do spania wiecie co Olek ostatnio zrobil?? po kapaniu i kolacji zaczal chodzic w lozeczku ( jak zawsze zamiast spac:p) ztweirdzialam ze jak sie zmeczy to go poloze i siedzialam przy kompie. slyszalam ze cos tam robi ale go nie widzialam, po jakims czasie spostrzeglam ze jest cicho a olek co?! przewrocil sie i zasnal! hehehhe
oj mam nadzieje ze sie ulozy wszytko.
Jaka zdolniacha z Olka:) Twoj maluch tez roznie jak na drozdzach:)

lolak jestem z tobą kochana też mam te dylematy Alex mam problemy z zasypianiem i znalazłam na niego sposób w dzień karmię na siedząco a w nocy na leżąco mnie wygodniej a i jego nie muszę przenosić, ciesz sie ze Twoja Maja lubi smoczka bo mój pluje dalej niz widzi ;/ i sytuacje mam wypisz wymaluj jak u Vegas pociumka sobie i mu lepiej od razu odlatuje

wybiła 21 i moje dziecko odpadło teraz 23 potem ok 1, 3, 5 i dzień dobry bardzo ... ciekawe kiedy ja będę wstawała 2 razy tylko :p hehe ale na szczęście dzisiaj bez kolki jesteśmy wyposażeni w Plantex i Viburcol podobno działają rewelacyjnie ... nie śpieszy mi się żeby sprawdzić :p

Vegas Martynka to sama słodycz :D

Kasiuch jak ciebie dawno nie było (jak ja bym często pisała hehe) co tam z wyjazdem?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
wybiła 21 i moje dziecko odpadło teraz 23 potem ok 1, 3, 5 i dzień dobry bardzo ... ciekawe kiedy ja będę wstawała 2 razy tylko :p

hehe...tak się wbiję w temat...ale to może jeszcze troszkę potrwać choć wszystko zależy od dziecka...
mój Gabiś do dziś potrafi wstać 3-4 razy w nocy...

reklama
dobry wieczórrrrrrrrrrr

nie mam czasu od wczoraj
padam na twarz dziś i chyba was nie nadrobię, ale jutro już na pewno będę miała więcej czasu...

PS. Moja teściowa to potwór...

pozdrawiam i życzę miłych wieczorków :)

PS2. Dziś przez trzy godziny prasowałam ubranka dla malutkiej. a to dopiero połowa:szok:

uciekammm, papap:*

Do góry