reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
lolak -to ja Ci powiem, że miałam te same obawy :-D
dziwne to sie moze wydawac, ale owszem..
no bo jak to bylo.. 2 kieliszki wody i 1 spirytusu, tak? czy odwrotnie? :-p
ps. nie wiem czy juz mowilam, ale GRATULUJE Tobie kochana, niech Ci Maja zdrowo rośnie!
rodziłaś sn?

Fikusek -widze jakies nowiny?Czyzby pojawil sie w Twoim zyciu jakis amant? ;-)

beacia- to mi w szpitalu powiedzieli, ze ten plyn jest tylko dla oddzialow noworodkowych, a ze w aptece sama go nie dostane :dry:

Eliza Fajny ten Twój Mikuś.
Lolak Na pępek to tylko spirytus. Nie wiem co Oni tam w szpitalu robią. W każdym szpitalu smarują dziecku pępuszek.
Ja mogłam normalnie w aptece kupić ten fiolet. Jedyne czego w aptece nie dostaniesz to takiego spirytusu czystego białego bo wcześniej alkoholicy go kupowali zamiast wódki i został zakazany.

Za mną noc taka sobie. Mareczek znów marudził. Ja już nie wiem jak temu dzieciakowi dogodzić.

bry
Ale cisza tutaj...:dry:
u mnie za oknem mgła, mróz był...
Miki spi, ide do pieca dołożyc i troszke ogarne w pokoju bo oststnio malo w dzien miki spi;]

Jakies plany na weekend macie>? ja zeroooo;]

Witajcie:)
my juz po przeprowadzce. wczoraj juz bylo pozno wiec zdazylam tylko ogarnac kuchnie i wszytsko tam posprzatac i poukladac a dzis pozostaja mi oba pokoje masakra! szok! spalismy jeszcze u mamy nie chcielismy julce tak na wieczor zmieniac klimatu.

Eliza Ja też brak planów. Planowałam S kuzyna odwiedzić co ma dwie córki ale u nich choroba i moje tez.. Nawet koleżanki co ostatnio urodziła nie mogę z tego powodu odwiedzić. Ja nienawidze takiego siedzenia w domu w niedzielę a to już trzecia z rzędu
Daffi Super że już przeprowadzka skończona.

Ostatnia edycja:
Hej laski u mnie nocka w porządku Kuba spał bardzo ładnie....
Eliza ja mam takie plany na weekend.... Siedzenie w domu w chorymi dziećmi :////

no to spedzimy niedziele fajnie;] ja tez nigdzie sie nie wybieram;] nie mam gdzie. do tesciów nie mam zamiaru jechac, juz 2 tyg po chrzcinach a oni nawet o nic nie zapytali, nic nie mowia ze przyjada.... to mam ich w ...;]]] Miki spal 1h... bosze... nie dami odpoczac juz w dzien;] ehhhhhhhhh

reklama
Kuba teraz w trakcie choroby to śpi mi całymi dniami..... budzic go musze na siłe żeby mi cos zjadł.... teraz sie akurat bawi ale nadchodzi jego godzina do spania

Do góry