reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zachciewajki :)

reklama
Ja miałam fazę na jajka niespodzianki (tę letnią edycję) ale mi bezpowrotnie przeszło :-) My dziś z R. chodząc po Tesco szukaliśmy moich zachciankowych produktów z całej ciąży i wyszło tak (w mirę chronologicznie):
1. jajka na miękko
2. kefir
3. czekolada jogurtowa milka
4. kiełbasa krakowska sucha
5. świeżo wyciskany sok z pomarańczy i grapefruita (trwa nadal)
6. bezy
7. jajka niespodzianki
8. bigos
9. kefir (powrócił i trwa nadal)
10. szpinak (trwa nadal)
11. krem do smarowania pieczywa (kruger) - coś w stylu nutelli
12. tatar (wstyd się przyznać)
13. chałwa

to chyba tyle - nie licząc jednorazowych zachcianek, w stylu śledzi itp.

Niezła lista, co?

Ach, no i niezmiennie, zawsze i o każdej porze - coca cola :-)

Mnie kusi na jajka na miekko, bo kiedys co niedziele rano sobie jedlismy z D na sniadanko.. a od kiedy jestesmy w ciazy, to juz nie.. i mi strasznie ich brakuje :) ostatnio powiedzialam D, ze moje pierwsze sniadanie po porodzie to ma byc jajo na miekko, albo smazone ale takie rozlewajace sie.. tylko nie wiem czy przy karmieniu piersia mozna..

reklama
Ja przez całą ciążę wypiłam morze coca-coli. Cały czas też wcinam pomarańcze. A przez Was jutro na śniadanie zjem jajka na miękko-ale mi smaka narobiłyście :)

Do góry