reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

połóg: dochodzimy do siebie po porodzie

reklama
A u mnie wrecz przeciwnie :)
Anecznik, Ewa- bierzecie jakies tabletki anty? Azalie albo Cerazette?

Ja nic nie biorę (jeszcze nawet u ginekologa nie byłam ponieważ wyjechał na urlop) ale zdecydowaliśmy się na prezerwatywy przy takiej częstotliwości przytulanek to szkoda mojej wątroby dla tabletek.

Ja nic nie biorę (jeszcze nawet u ginekologa nie byłam ponieważ wyjechał na urlop) ale zdecydowaliśmy się na prezerwatywy przy takiej częstotliwości przytulanek to szkoda mojej wątroby dla tabletek.

Narazie niebiorę żadnych tabl. Muszę się przejść do gina i poprosić o jakieś.

Pomyslalam ze to moze od tabletek libido spadlo. Na mnie tak jedne kiedys podzialaly. Smialam sie ze na tym ta antykoncepcja polega.. A tak to nie wiem co poradzic.. ;/

reklama
Nie wiem czy w dobrym temacie, ale napiszę.

Dziewczyny, jak długo krwawienie poporodowe ma mieć barwę krwistoczerwoną? Bo u mnie już 12 dni i są takie jak na początku..
u mnie po cc tylko pierwsze kilka dni, mniej niż tydzień były takie krwisto czerwo,e potem brązowe przez jakiś czas a potem znów czerwone

Do góry