reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

moniko własnie nie,bo moja rodzinna stwierdza,ze to z nerwów,ona poprostu sobie olewa,moja mame tez olewała i przez nie nie uratowano jej płuco. juz ja mam gdzies.
wieczorem tez mi sie kreciło strasznie:( na dodatek spała u nas szwagierki córka,wiec kuba z nia spał w duzym pokoju ( a tak wszyscy spimy w małym) i co poł godziny mnie budził:/

reklama
czarodziejka87 i jak się podoba na uczelni ?? jak przeżyłaś rozstanie z małym??

ewon ty kochana zrób badania szczegółowe , bo to już za długo się ciągnie :eek: takie objawy to też przy cukrzycy są , oczywiście nie chce cię straszyć ale lepiej zmień tego lekarza :zawstydzona/y:

u nas pomału leci , właśnie Tomasz poszedł z małym do kolegi , który też ma synka 4 letniego Damianka , a jak mam wolne :-)zaraz sobie trzasne maseczke na twarz a później poucze się języka :-)

aniulla na uczelni, jak na uczelni- nic nowego, większość przedmiotów już miałam, tylko ludzie nowi;)
ja się nawet cieszę, że mogę chociaż na chwilę wyjść sama do ludzi, ale Szymon bardzo źle znosi rozstania ze mną :( jak mnie nie ma potrafi cały dzień nic nie jeść, płacze... ciężko jest, ale mam nadzieję, że się przyzwyczai

ewon zmieniaj lekarza i upominaj się o skierowania na badania

aniulla widzę że szalejesz :-D maseczka z czego była?, pytak tak w kwestii formalnej i zboczeniu zawodowym:-D, jak chcesz to podam ci kilka receptur na domowe fajne maseczki do twojej cery:-)
ewon biegiem do jakiegoś normalnego lekarza i na badania
mona ty w 2paku czy już masz małą po tej stronie brzuszka?
czarodziejka ta praca z chemii jest bardzo prosta, mam wziąć obojętnie jaki kosmetyk, opisać i wyjaśnić nazwy INCI i zrobić z tego podsumowanie

wczoraj miałam taki "nawał" w pracy że zdążyłam napisać pracę z kosmetologii i nawet ją wydrukowałam:-D w sumie przez 5 godzin miałam panią na manicure i 2 panie na naświetlanie lampą sollux

czarodziejka87 przyzwyczai się Szymonek , nie ma wyjścia :-)

matylda maseczka była z AA intensywnie nawilżająca , ostatnia miałam :crazy: także dawaj kochana jakieś przepisy na domowe maseczki :tak: bede sobie domowe spa robila :-):-):-)
dzieki z góry

Witam dziewczyny, dawno nie pisałam więc nie wiem czy pamiętacie mnie jeszcze, jestem z pomorzan, i mam dwie córki.
I ciągle brakuje mi czasu, ale może teraz jesienną porą będe miała trochę więcej czasu.:-):-):-)

kaoru pamietamy:)) pisz jak bedziesz mogła:))

ide jutro bo kurka dzis lece po buty dla maluchów i musze sobie kurtke kupic.a jutro moj ma wolne wiec polece rano przed dostawa wegla. w sobote przyjechała do nas kuzynka julka i jej maz,kurde bobalowalismy na całego hihi,ale wkoncu sie odhamiłam,jutro przyjada na kawke a my w sobote do nich jedziemy-ale juz bez picia,bo narazie starczy nam picia hehee

reklama
kurde najgoprzej ze nie wiem gdzie pojsc do tego lekarza:/
Witam ;) Pozwolę sobie odpisac na Twojego posta...Ja z dziecmi nalezę do jednoosobowej przychodni na 3maja(ten niebieski budynek)Swietna lekarka,nie oszczędza na skierowaniach wręcz na wszystko dmucha na zimno.Nalezę juz do niej kooooope lat,wczesniej jezdziła na wizyty w medical expres,moze pamiętacie takie cóś,pózniej odeszła i otworzyła swoją przychodnię.Jezeli daje skierowanie na wyniki z krwi to są one wykonywane w tym własnie budynku.Polecam.
Przyjmuje na 6 piętrze---dr Pawlicka

Do góry