reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

vegas 4,2kg :O nielze, wygladalas ekstra, no i powiedzcie mi ze z dziewczynkami w ciazy sie brzydnie:] mi nikt nie wierzy ze bede miec dziewczynke bo tak dobrze wygladam (podobno)
Ale musze wam powiedziec ze teraz dopopiero widze jak mi brzuch juz z dnia na dzien sie powieksza i musze przyznac ze robi sie ciezko.

ewi ja sie nikogo nie boje :p ale chya pisalam Ci z tego co mi sie wydaje ze musze sie wstrzymac bo cienko z kasa:(

Ostatnia edycja:
reklama
paulqa no wkoncu juz Ci zostao malutko i juz niedługo poród;-) najgorsze dni przed toba:/ ostatnie tygodnie są najcięższe, dobrze ze chociaz gorąc Ci nie doskwiera;-)
Clio no to super ze spacerek sie udał:-)

Moj łobuz spi juz 2h, i mam nadzieje ze jeszcze pospi do tej 16:30;-) i wtedy potem moze wstac i szalec do 18:30 (jak codzien) :-p

pokazuje Alexowi jaki piękny widok z okna a tu właśnie kot zabił gołębia bawi sie nim ... ;/ ach ten realzm i szlak trafił moje opowiadanie piękne bo trupem gołębia w tle to nie to samo ;P

jesteśmy w domuwybaczcie mi że nie nadrobie tych 60 stron które naskrobałyscie przez tydzień ale moge cały czas patrzeć jak moje dziecko śpi i to moje ulubione zajęcie od powrotu do domu. czujemy sie ogólnie dobrze małego męczył wczoraj brzuszek ale dzis juz chyba lepiej tylko je robi w pieluche i spi ba potrafi robic te wszystkie rzeczy jednocześnie. ;-) jutro ide juz na zdjecie szwów według mnie szybko niecały tydzień.. znalazałm czas dla was bo moja kochana mamusia wzieła sobie 3 dni wolnego żebym ja nie szalałą w domu z tym zaszytym brzuchem i każe mi odpoczywać nawet jedzonko i herbatke mi robi ...;-)

napiszcie co tam u Ixi i Oliwiera bo niestety nie doczytałam

jesteśmy w domuwybaczcie mi że nie nadrobie tych 60 stron które naskrobałyscie przez tydzień ale moge cały czas patrzeć jak moje dziecko śpi i to moje ulubione zajęcie od powrotu do domu. czujemy sie ogólnie dobrze małego męczył wczoraj brzuszek ale dzis juz chyba lepiej tylko je robi w pieluche i spi ba potrafi robic te wszystkie rzeczy jednocześnie. ;-) jutro ide juz na zdjecie szwów według mnie szybko niecały tydzień.. znalazałm czas dla was bo moja kochana mamusia wzieła sobie 3 dni wolnego żebym ja nie szalałą w domu z tym zaszytym brzuchem i każe mi odpoczywać nawet jedzonko i herbatke mi robi ...;-)

napiszcie co tam u Ixi i Oliwiera bo niestety nie doczytałam

hej Misia ale fajnie że już jesteście tu z nami :):):) Jak sie czujesz????
Ixi jeszcze sie nie odzywała na forum.... ja nie mam z nią kontaktu ale może któras z dziewczyn wie więcej

czuje sie dobrze tylko szew czasem ciągnie jak sie za szybko zerwe z łóżka albo za szybko chce sie przekręcić z łóżka i czasem chodze jak garbata ale to tylko po wstaniu z łóżka własnie..;-)

40a77753e5.jpg

a to nasz nowy forumowicz ...

MISIA JAKI ON SŁODZIUTKI !!!
fajnie jak robi wszystko na raz hehe dobrze ze dochodzisz do siebie tak szybko :) zdrowa z ciebie mamuśka hihi a patrzenie jak śpi mam do dziś :D

patrycja poważnie straciłam wenę zabrałam go i poszliśmy sobie kołysanek posłuchać

reklama
Do góry