alexandra_73
Fanka BB :)
...zapomnialam...
dziewczyny,meczy was tez zgaga???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mialam raz czy dwa, wiec przez te 4 msc to "normalne" zjawisko...zapomnialam...
jestem typowym "brzuchospaczem" ,teraz ze wzgledu na wielki cyc preferuje pozycje prawoboczna,ktora jakos ni w lewo ni w prawo mi nie pasuje( poza tym jak tylko poloze sie do lozka zaczyna meczyc mnie zgaga,ktora jest strasznie upierdliwa
(
co do badan usg,wydaje mi sie,ze co kraj to obyczaj,we wszystkich ciazach mialam wykonywane usg podczas kazdej wizyty,czyli srednio co 3 tyg. i zadnemu z moich dzieci to nie zaszkodzilo,urodzily sie zdrowe.przyznam wam sie szczerze,ze to badanie mnie zawsze uspokajalo,widzialam i slyszalam,tak jest i dzis,wychodze zadowolona i lzejsza o 2kg))
bylam z corunia na zakupach,zaopatrzylam dziecie w zimowe fatalaszki, o sobie tez pomyslam kupilam ciazowa bluzeczke w C&A teraz przydalyby sie ciazowe spodenki a i o kruszolci nie zapomnialam,1-szy moj zakup,ktorym pragne sie wam pochwalic))
Zobacz załącznik 293585hmmm...w blekicie,ale jakos nie moglam sie oprzec...
...zapomnialam...