Agentka_RR
Zaangażowana w BB
Witam wszystkich
Moje ukochane słoneczko skończyło dziś 4-ty miesiąc i zaczęło 5-ty
Jak ten czas leci...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
cześć dziewczyny
żyrafka- jak tam nocka, mam nadzieję że mniej wstawalaś
emalia82- świetne zdjęcia
Agi78- dobrze że Polcia juz zdrowa i aniołek
Lencja- też własnie czytałam że umiejętności przewracania dziecko powinno nabyc do skończonego 6 m-ca więc Kormelka ma jeszcze czasA jaak dzisiejsza nocka??? Mala ladnie przespała?
Agentka- wszystkiego naj dla 4 miesieczniaczka Krzysia
Nam jakos nocka bez T. minęła
Ignaś wstal przed 7
Pobawil się na macie, pokłócił się z zabawkami a teraz siedzi na leżaczku i chyba kupka jakas się szykuje (oby bo wczoraj nie było)
Chyba dzisiaj ladna pogoda będziewięc na jakis dłuższy spacerek sie wybierzemy
sto lat dla KrzysiaWitam wszystkichMoje ukochane słoneczko skończyło dziś 4-ty miesiąc i zaczęło 5-ty
Jak ten czas leci...
Witam się i ja z rana...Witam wszystkichMoje ukochane słoneczko skończyło dziś 4-ty miesiąc i zaczęło 5-ty
Jak ten czas leci...
Dzień dobry
Teraz bawi się swoją śliną i wcina rączkę, wydając z siebie dziwne dźwięki ;p ale zaczyna już narzekać. Chyba nadszedł czas na latanie i zabawę w "Kaczyńskiego" (leci, leci samolocik i spada), co zawsze wywołuje głośny śmiech![]()