reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witam,
dzieki dziewczyny - uspokoilyscie mnie
przeszlam sie rowniez do mamy - mam powiedziala mi ze ja raczkowalam identycznie wiec jestem spokojna :-D no ale smiesznie to wyglada:laugh2:

mh cudne dziewczynki, ubranka no siwetne a te buty to szok - sama bym sobie takie kupila :-D:tak:
natalineczka jak po urodzinkach ?
agnes biedna Oliwka, tak sie musi meczyc :-( a na brzuszek moze herbatke koperkowa, masz ?

reklama
Hej dziewczyny, witam niedzielnie.

Malinuś jak czytałam zawsze jak Wy się często widujecie w przejsciu z Pietruszką, to żal mi Was tak strasie było a teraz czeka mni edokładnie to samo. Ja będę chodzic do pracy na 7 rano ( powinnam na 6 la nie da rady ) do 18, a Piotrek na 18 do 6 rano. Jak iotr bedzie wychodził do pracy to zanim ja przyjde posiedzi z młoda tesciowa. Tzn ja mama taką nadzieje, jeszcze z nią nie rozmawiałąm.
A młoda zazięviona. jednej nocy strasznie namarzła, w nastepna juz gorączka, kaszel , katra. Jest juz lepiej, nawet katar mniejszy, kaszel suchy, jutro jeszcze posiedzi z tatusiem w domku moze we wtorek pójdzi edo przedszkola. Się zobaczy...

MH jakie szczęscie w ty m nieszczęsciu, ze znaleźliście przyczynę tych nawrotów. To tak jak u kociaków, póki zaropiałych ślipek się nei wyleczy ni ema szans by kociak wyzdrowiał.
A żarłoczki słodkie:-D

Pati zdjęcia nie widzę, ale z opisu wygląda mi to na normę. Moja tak nei chodziłą, ale bratanica raz poraz owszem i jest oki. Nawet radzili sie pediatry i ich uspokajał.

Kamcia z tego co mówisz to rzeczywiście może być ciążą, choć kształt mi się za bardzo nie podoba. Ale może to wina zdjęcia.
Te tabletki to Kalium ( nadmanganian potasu).
Ale sie z tym wstrzymaj.
Poszukaj w necie ile powinna trwac ciąża u tych ryb i kiedy winna sie okocić. ZSą na pewno takie informacje. To popularne ryby.

Agnes zdrówka dla Oliwki. Biedna sie nachoruje. Coś podobnie jak nasza. $ dni w przedszkolu i znów chora. Ech...

Spadam jakis obiad szykować. Do szpitala do babci musze pójsć. Wczoraj na chwile zajrzałam, ale była bardzo śpiąca. Już jest po operacji, właściwie zabiegu, gastroskopowo jej robili, na razie nie ma efektów, kamienie nadal są, ale ponoć kierują sie ku wyjściu. Coś ponacinali, przepłukali, ze co 5 minut dosłownie siku robiła no i czekamy, czekamy co będzie... Na razie jest bardzo mocno odwodniona i osłabiona,ale ma humor, więc nie jest tak źle.

witam sie i ja

luna fajnie ze babcia juz po operacji oby ku lepszemu!!!
mowisz ze zdjecia nie widzisz to wrzuce jeszcze raz :)

PA160216.jpgPA200236.jpgPA200232.jpgPA220268.jpg

21`
Hej dziewczyny, witam niedzielnie.

Malinuś jak czytałam zawsze jak Wy się często widujecie w przejsciu z Pietruszką, to żal mi Was tak strasie było a teraz czeka mni edokładnie to samo. Ja będę chodzic do pracy na 7 rano ( powinnam na 6 la nie da rady ) do 18, a Piotrek na 18 do 6 rano. Jak iotr bedzie wychodził do pracy to zanim ja przyjde posiedzi z młoda tesciowa. Tzn ja mama taką nadzieje, jeszcze z nią nie rozmawiałąm.
A młoda zazięviona. jednej nocy strasznie namarzła, w nastepna juz gorączka, kaszel , katra. Jest juz lepiej, nawet katar mniejszy, kaszel suchy, jutro jeszcze posiedzi z tatusiem w domku moze we wtorek pójdzi edo przedszkola. Się zobaczy...

MH jakie szczęscie w ty m nieszczęsciu, ze znaleźliście przyczynę tych nawrotów. To tak jak u kociaków, póki zaropiałych ślipek się nei wyleczy ni ema szans by kociak wyzdrowiał.
A żarłoczki słodkie:-D

Pati zdjęcia nie widzę, ale z opisu wygląda mi to na normę. Moja tak nei chodziłą, ale bratanica raz poraz owszem i jest oki. Nawet radzili sie pediatry i ich uspokajał.

Kamcia z tego co mówisz to rzeczywiście może być ciążą, choć kształt mi się za bardzo nie podoba. Ale może to wina zdjęcia.
Te tabletki to Kalium ( nadmanganian potasu).
Ale sie z tym wstrzymaj.
Poszukaj w necie ile powinna trwac ciąża u tych ryb i kiedy winna sie okocić. ZSą na pewno takie informacje. To popularne ryby.

Agnes zdrówka dla Oliwki. Biedna sie nachoruje. Coś podobnie jak nasza. $ dni w przedszkolu i znów chora. Ech...

Spadam jakis obiad szykować. Do szpitala do babci musze pójsć. Wczoraj na chwile zajrzałam, ale była bardzo śpiąca. Już jest po operacji, właściwie zabiegu, gastroskopowo jej robili, na razie nie ma efektów, kamienie nadal są, ale ponoć kierują sie ku wyjściu. Coś ponacinali, przepłukali, ze co 5 minut dosłownie siku robiła no i czekamy, czekamy co będzie... Na razie jest bardzo mocno odwodniona i osłabiona,ale ma humor, więc nie jest tak źle.
czytałam że 6 tygodni od widocznego brzuszka czyli zostałby tydzień u mnie góra 2... jeśli to ciąża...
poczekamy zobaczymy...
a wczoraj jak właśnie sobie myślałam co to może być ten fiolet to wpadłam na to że to nadmanganian potasu:tak:mam w domu w pl tego sporo w słoiczku;-)

cieszę się ze z babcią lepiej... oby tak dalej :)

patrysia a to Twoje pociechy??

Ostatnia edycja:
pati dzieciaki sliczne,a mała jaka już duża kobitka :-D:-D:-D:-D

ja się dziś tez postaram wkleić pare fotek bo dawno nic nie wklejałam a Oliwka to się jużz mieniła,a po tej chorobie to taka chudzinka,przez ta jelitówkę to przez 2 dni spadła z wagi 1kg.

Pati dobrze że już wiesz że z małą wszystko ok :-)
Agnes zdrówka dla Oliwki :tak:
MH a Ty znowu wyprzedaż :-D

Witam. My już w domku od godziny :tak: pranie zrobiłam, w kuchni posprzątałam i mam z głowy :-) teraz tylko coś na kolację muszę zrobić a nie chce mi się jak nie wiem :sorry: na baletach się wybawiłam i teraz mnie wszystko boli :-) co się dziwić jak od trzech lat tak się nie ruszałam :sorry: z koleżanką stwierdziłyśmy że albo my jesteśmy już stare albo to coraz młodsi przychodzą na balety :tak: no ale super było, co chwilę musiałyśmy uciekać od pasztetów :-D ale się wybawiłam, napiłam, pośmiałam :-) wróciłam do domu po 5,00 :-D a Kuba się obudził o 8,30 :sorry: więc padam dzisiaj na twarz :sorry: zajrzę do Was jutro Laseczki :-)

reklama
21`
czytałam że 6 tygodni od widocznego brzuszka czyli zostałby tydzień u mnie góra 2... jeśli to ciąża...
poczekamy zobaczymy...
a wczoraj jak właśnie sobie myślałam co to może być ten fiolet to wpadłam na to że to nadmanganian potasu:tak:mam w domu w pl tego sporo w słoiczku;-)

cieszę się ze z babcią lepiej... oby tak dalej :)

patrysia a to Twoje pociechy??
tak to moje dzieciaczki :tak::tak::tak:
witam

serdecznie pozdrawiam z Polski
Nie mam czasu na kompa ale w locie musialam cos napisac :)
Buziaki
Wracamy we wtorek :) szkoda
Chrzest udany, wszyscy zadowoleni a Lencia najbardziej :))
fajnie ze chrzcinki Lenki udane, ciotka Ty zas w Pl a do mnie nie masz kiedy zawitac co ?
pati dzieciaki sliczne,a mała jaka już duża kobitka :-D:-D:-D:-D

ja się dziś tez postaram wkleić pare fotek bo dawno nic nie wklejałam a Oliwka to się jużz mieniła,a po tej chorobie to taka chudzinka,przez ta jelitówkę to przez 2 dni spadła z wagi 1kg.
no duza duza :tak:
ja tez ostatnio sprzedawalam :-)
Pati dobrze że już wiesz że z małą wszystko ok :-)
Agnes zdrówka dla Oliwki :tak:
MH a Ty znowu wyprzedaż :-D

Witam. My już w domku od godziny :tak: pranie zrobiłam, w kuchni posprzątałam i mam z głowy :-) teraz tylko coś na kolację muszę zrobić a nie chce mi się jak nie wiem :sorry: na baletach się wybawiłam i teraz mnie wszystko boli :-) co się dziwić jak od trzech lat tak się nie ruszałam :sorry: z koleżanką stwierdziłyśmy że albo my jesteśmy już stare albo to coraz młodsi przychodzą na balety :tak: no ale super było, co chwilę musiałyśmy uciekać od pasztetów :-D ale się wybawiłam, napiłam, pośmiałam :-) wróciłam do domu po 5,00 :-D a Kuba się obudził o 8,30 :sorry: więc padam dzisiaj na twarz :sorry: zajrzę do Was jutro Laseczki :-)
tos zabalowala...
ale na zdrowie Ci wyszlo, nie am jak to wypady :tak:

ja bylam na kawce u taty bo mama w pracy
za niedlugo m przyjdzie i tzra obiad mu zrobic
a w miedzy czasie dzieciom kolacje
kapanie
i trza spac....
nie wyspalam sie bo bylii znajomi wczoraj u nas...

Do góry