Hej dziewczyny, witam niedzielnie.
Malinuś jak czytałam zawsze jak Wy się często widujecie w przejsciu z Pietruszką, to żal mi Was tak strasie było a teraz czeka mni edokładnie to samo. Ja będę chodzic do pracy na 7 rano ( powinnam na 6 la nie da rady ) do 18, a Piotrek na 18 do 6 rano. Jak iotr bedzie wychodził do pracy to zanim ja przyjde posiedzi z młoda tesciowa. Tzn ja mama taką nadzieje, jeszcze z nią nie rozmawiałąm.
A młoda zazięviona. jednej nocy strasznie namarzła, w nastepna juz gorączka, kaszel , katra. Jest juz lepiej, nawet katar mniejszy, kaszel suchy, jutro jeszcze posiedzi z tatusiem w domku moze we wtorek pójdzi edo przedszkola. Się zobaczy...
MH jakie szczęscie w ty m nieszczęsciu, ze znaleźliście przyczynę tych nawrotów. To tak jak u kociaków, póki zaropiałych ślipek się nei wyleczy ni ema szans by kociak wyzdrowiał.
A żarłoczki słodkie
Pati zdjęcia nie widzę, ale z opisu wygląda mi to na normę. Moja tak nei chodziłą, ale bratanica raz poraz owszem i jest oki. Nawet radzili sie pediatry i ich uspokajał.
Kamcia z tego co mówisz to rzeczywiście może być ciążą, choć kształt mi się za bardzo nie podoba. Ale może to wina zdjęcia.
Te tabletki to Kalium ( nadmanganian potasu).
Ale sie z tym wstrzymaj.
Poszukaj w necie ile powinna trwac ciąża u tych ryb i kiedy winna sie okocić. ZSą na pewno takie informacje. To popularne ryby.
Agnes zdrówka dla Oliwki. Biedna sie nachoruje. Coś podobnie jak nasza. $ dni w przedszkolu i znów chora. Ech...
Spadam jakis obiad szykować. Do szpitala do babci musze pójsć. Wczoraj na chwile zajrzałam, ale była bardzo śpiąca. Już jest po operacji, właściwie zabiegu, gastroskopowo jej robili, na razie nie ma efektów, kamienie nadal są, ale ponoć kierują sie ku wyjściu. Coś ponacinali, przepłukali, ze co 5 minut dosłownie siku robiła no i czekamy, czekamy co będzie... Na razie jest bardzo mocno odwodniona i osłabiona,ale ma humor, więc nie jest tak źle.