Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
syrop z cebuli piję już od ponad tygodnia :-chorowitki- polecam syrop z cebuli bo to jak antybiotyk działa, mleko z łyżeczką masła, miodem i żółtkiem (utrzeć je z miodem i potem dopiero wlać cieplutkie mleko i masełko)
mnie bardzo pomagał syrop dla ciężarówek *spam*. gdzieś go wynalazłam na jakimś forum i dzięki niemu bardzo łagodnie przeszłam lekkie przeziębienie i nie poszło mi dalej choć córka i mąż chorowali na gardło a po weselu rodzinnym połowa gości miała zapalenie krtani lub gardła. a ja nic.
ja już by chciała pozbyć się tego wózka bo tylko miejsce w mieszkaniu zajmuje. Wymyśliłam sobie, że wystawię go na allegro ustawię cenę minimalną, jak pójdzie to spoko, a jak nie to przetrzymam go do wiosny.fogiamysle ze lepiej poczekaj ze sprzedazą spacerówki do wiosny.. wiecej moze za nia dostaniesz..
jak moge doradzic to zmiast oddac ubranka do PCk .. lepiej zadzwon do Monaru ( oddział tam gdzie mieszkasz) sami przyjda do ubranka i przynajmniej jest pewnosc ze trafią do naprawde potrzebujacych... bo te PCK to teraz wykupił prywaciarz.. i tylko nazwe zostawił a wszytskie ciuchy jakie do nich dajesz.. idą do ciucholandów..
wiec