reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witajcie kochane
Ja dzisiaj po pierwszym dniu , zawiozlam rzeczy rozpakowalam sie , roznioslam ulotki i teraz nic ino lapac klientele, ciemno to widze bo pelno tego w JG i moze byc ciezko z jakims wiekszym zarobkiem.
Dzieci ok, tesciowa dała rade z dzieciakami wiec spokojna jestem. Slodko zasneli o 18 jak zwykle, a my bylismy na pokazie z mezem poscieli wełnianej , mamytaka dla sebka, raty nadal spłacamy hehe:baffled: bo koszotwala nas 1300 zł ale podobno najlepsza wiec pierwszemu dziecku wszystko co najlepsze, niedlugo ta posciel odziedziczy krystianek jak sebus pojdzie do duzego lozka z duza posciela bo ta welniana to taka do lozeczka dzieciecego.

Dziękuje kochane ze trzymalyscie kciuki :*

Milego wieczorku kochane :*

reklama
Hej hej:-) Mój dzień zaczął się dziś bardzo wcześnie, od 4 Franek budził się co 30min, a o 5.30 obudził się już na dobre:-) Oboje jesteśmy już po śniadanku, a Franio urżeduje na puzzlach. Zaraz pójdzie spać a ja będę się relaksować przy kawce:-) Wczoraj była u mnie teściowa, przywiozła Franiowi kozaczki, mniej więcej takie jak yra pokazywała, a w zasadzie różnią się tylko podeszwą bo u nas jest w kolorze buta, a u yra z tego co pamiętam była jasna (czy się mylę?)
polusia faktycznie troszkę niesamodzielne to dziecko jak na 3 latka, także mam nadzieję, że u nas będzie inaczej, na pocieszenie powiem, że widziałam 7-latka karmionego przez mamę....
Czarnuszka 3mam kciuki za biznesik!

Miłego dnia Kochane:-)

dzień dobry dziewczynki:)
jejku ale jestem zmęczona, nie mogłam spać w nocy a mała pobudkę zrobiła o 5:40:(
kochane moje trzymajcie mocno kciuku dziś Pola ma USG mam nadzieję że nic złego nam nie wyjdzie.
miłego dnia :)

dzień dobry dziewczynki:)
jejku ale jestem zmęczona, nie mogłam spać w nocy a mała pobudkę zrobiła o 5:40:(
kochane moje trzymajcie mocno kciuku dziś Pola ma USG mam nadzieję że nic złego nam nie wyjdzie.
miłego dnia :)
trzymam kciuki za księżniczke. Obywszystko poszlo pomyslnie.

Witajcie, my dzisiaj pobudka o 8 , krystianek wstal o 6 dostal soczek do picie i zasnal jeszcze do 8, zaraz lece mu zrobic mleczko i musze jakis obiadzik mu wymyslic i jechac zatankowac autko. Dzisiaj jade na 14 do pracy, jeszcze po drodze zamówie torty na chrzciny i urodzinki. :)
Milego dzionka

hej
nie bylam u lekarza;/ mama mowi ze to dlugo sie "goi" ale jak mlody mnie kopnie w ten nadgarstek to robie sie purpurowa
Niko jakis wiercipieta był w nocy obudzil sie punkt 7. Wypil znowu całe mleczko w nocy zuch chlopak
Wiecie co moja siostrznica pila mleczko do 3 roku zycia. Jak miala ur to siostra pow ze tkaie duze dzieci juz w nocy nie pija i pozegnaly sie z butla ;-) za to mala od malenkosci jadla sama, ubierala sie :)
ale pizdziawa...bylam z psami na spacerku -4 :O

edit: ddtvn o in vitro

Ostatnia edycja:
Dzien Doberek!

polusia kciuki zacisniete!

Mlody juz od 5 urzeduje i nie chce spac...wwwrrrrr

Ja sobie nie wyobrazam, zebym moje dzieko karmila i ubierala do 3 r.z., ale pewnie roznie bywa w zyciu....Za to na pewno bede miala pobudki na karmienie do Redana 18-tki!!!hehehehehe

czarnuszka powodzenia!

Milego Dnia!

reklama
Oj myszowata coś o tym wiem, podchodzi do czego się da i wstaje, na dodatek myśli, że będzie stała bez trzymanki i pada, nie można na krok jej zostawić.

Taka a pro po Witam, w nocy 2 pobudki, po drugiej która była o 5 już nie usnęłam.

Miłego Dnia życzę.

Do góry