reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Te nasze dzieci co dzień cos nowego potrafią.
Mój cztero i pół latek ostatnio wymyslił,że nie umie guzika od spodni odpiąć i do przedszkola wybiera spodnie na gumce a dżinsy leżą...W nocy szybko przestał jeść ale do dzisiaj wieczorem musi być kubek kakao lub mleka.Nie tyle do kolacji co przed samiuśkim snem.
Niech mnie któraś kopnie w d może wrócę na własciwe tory, bo nic mi sie nie chce

a moj to sie nie zabiera ani do stania ani do raczkowania://// no i dalej nie przekreca sie z brzucha na plecy:( tylko z plecow na brzuch...troche mnie to martwi:(

a pawelek tez do stania nie bardzo, do raczkowania to chyba za ciezka ma dupke;-)

za to przekrecac sie to i owszem, i z tym jest problem bo zamiast spac to sie kreci w lozeczku, kopie i przekreca tam i z powrotem, od pol h probuje go uspac ale nie idzie...:-( wiec mysza niemartw sie szczegolnie ze twoj jest mlodszy:tak:

a poza tym zwrocil dzis sniadanko:-(

no ja zrozumiałam, że pchacze ok, on mówił na zasadzie tego pudła??? no nieważne, chodzika w planach nie mam, a pchacza i tak kupię ;-)

mysza, moja Ol już dawno 8 miesięcy skończyła, a nawet nie siedzi ładnie :-( posiedzi chwilkę i zaraz sie giba i leci. fakt, że się podciąga z leżenia, ale nawet na kolana nie staje.
no ale macha papa i jak pytam "gdzie jeste tiktak?" to patrzy od razu na zegar :-) i zaczęła sie dzielić jedzeniem, smoczkiem ;-) ale najsłodsze jest to, jak głaszcze kota Filemona w książce hehe ;-)

A ja dzis cierpie na bezsennosc.
Wiem u was srodek dnia ale u mnie 4 rano a ja juz 2h nie spie.
A rano skoro swit trzeba wstac bo starsze do szkoly,mlodszy do tesciowej,a ja do pracy.
No chyba na rzesach bede chodzila.
Do tego gardlo mnie boli:(

Mysza nie denerwoj sie moj maly tez nie raczkujea skonczyl 8m.Zreszta zadno z moich starszych tez nie raczkowalo.Po prostu przyszedl dzien ze wstaly i tak juz zostalo,bo wtedy to juz konca nie bylo,a oczy musialam miec z kazdej strony glowy bo postanowily nadrobic wszystkie stracone miesiace.

reklama
Do góry