reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

no błogo ale za to jak nie śpi to ciagle z nim latam :) i rece mi odpadaja a dalej mnie ten nadgartek boli..

wasze tez te puzzle chca rozbrajac...Boze co on sie nawścieka chce wyjac kaczce oko i nie udaje sie he he :>

reklama
Witam wieczorkiem :) Natalka już śpi, mam nadzieję, że za chwilę nie zrobi pobudki :)

Muszę się pochwalić nową umiejętnością córci, robi papa :) Na początku myślałam, że nie świadomie, ale już kilka razy na moje słowo zrób papa macha rączką, słodko wygląda :)

cc gratulacje! Mojego to jakos nie ciagnie wlasnie do robienia papa...ani innego wskazywania...

Marciaa u mnie to samo...hehehehe, tylko ze Redan wyciaga literki i tlamsi ile moze....i wlasnie nie bylas u lekarza z tym nadgarstkiem?

A dziewczyny Wy budzicie dzieci jak Wam za dlugo spia? Bo ja nie. Wychodze z zalozenia, ze skoro potrzebuje tyle spac, niech spi. Chociaz to tylko teoretycznie tak mowie. Bo Redan jak wiecie spi nie zawiele(razem czy osobnoto sie pisze?nie wiem ;-)). I jak pospi 1.5 godzinki to mam swieto!

ja nie wiem ktos podmienil mi dziecko:confused:, jak zawsze spal o 19 to do teraz wiercipieta w lozeczku i na dodatek non stop na brzuszek myk ale o spaniu mowy nie ma, ale jaja! no nic teraz juz spi bo nic nie slychac, ja ide sie kapac:tak::tak::tak:

jutro jedziemy w odwiedziny do mojej kumpeli i jej 2,5 letniej julki, pawel lubi starsze dziewczyny;-)

heronek ja w zyciu nie budze!! ale na palcach jednej reki moge policzyc kiedy spal powyzej 3h;-)

marciaaja tez mialam z nadgarstkami, bo pawel wazy z 10kg prawie (wydaje mi sie ze to od tego), ale zalozylam pare razy ta magnetyczna opaske i jakos teraz juz mnie nie boli, a nie wierzylam w jej skutecznosc...:no:

Ostatnia edycja:
ja też nie budzę a to dlatego że moja Pola śpi najdłużej 2h i to pojedzeniu więc się nie martwię:)

a ja dziś byłam u koleżanki co ma 3 letnią córkę i wiecie co ta mała w nocy piję mleko
jezu jak to usłyszałam to się jej pytam czy ona normalna bo moje 7 miesięczne dziecko już nie je. po za tym Ona wszystko robi za tą mała: karmi jajecznicą, daje pić, ubiera, jejka masakra jakaś ale mała wie jak się chipsy je i cole pije
mam nadzieję że moje takie nie będzie:)

reklama
Witam!

jestem wściekła, nie dość, że dziecko mi 15min męczyli to jeszcze to!A i jeszcze powiem Wam co mieliśmy u nich z badaniem moczu. Otóż jak zwykle przyniosłam woreczek z moczem (tak jak do każdego innego punktu nosiłam)a te babki do mnie, że one nie przyjmą bo ma być w pojemniczku. No ja w szoku bo pierwszy raz takie coś słyszę, ale ok mają tam jakieś swoje procedury, więc pytam czy zatem muszę przynieść ten mocz jeszcze raz, a one do mnie, że nie tylko, żebym ten mocz z woreczka do pojemnika przelała, mówię, że przecież nie mam pojemnika, no to one, że mi sprzedadzą, super! I zaczynam się męczyć z tym przelewaniem, w końcu pytam czy mogłby mi może pożyczyć jakiś nożyczek bo nie mogę tego woreczka otworzyć, a one, że nie muszę, że wystarczy jak włożę ten woreczek z moczem do pojemniczka! To się pytam po co ten pojemnik???

Moze tu chodzi o to zeby kupic ten pojemnik.

Ja wlasnie dzis obudzilam malego bo spal juz u babci 2h a ja wrocilam z pracy i chcialam jechac do domciu wiec musialam go zbudzic,ale normalnie tego nie robie.Zaraz jade po maluchy do szkoly wracam przebieram core i na balet.
Milych snow bo zapewne jak wroce to wy juz bedziecie przewracac sie na drugi bok:):)

Do góry