Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
, jak zawsze spal o 19 to do teraz wiercipieta w lozeczku i na dodatek non stop na brzuszek myk ale o spaniu mowy nie ma, ale jaja! no nic teraz juz spi bo nic nie slychac, ja ide sie kapac

jestem wściekła, nie dość, że dziecko mi 15min męczyli to jeszcze to!A i jeszcze powiem Wam co mieliśmy u nich z badaniem moczu. Otóż jak zwykle przyniosłam woreczek z moczem (tak jak do każdego innego punktu nosiłam)a te babki do mnie, że one nie przyjmą bo ma być w pojemniczku. No ja w szoku bo pierwszy raz takie coś słyszę, ale ok mają tam jakieś swoje procedury, więc pytam czy zatem muszę przynieść ten mocz jeszcze raz, a one do mnie, że nie tylko, żebym ten mocz z woreczka do pojemnika przelała, mówię, że przecież nie mam pojemnika, no to one, że mi sprzedadzą, super! I zaczynam się męczyć z tym przelewaniem, w końcu pytam czy mogłby mi może pożyczyć jakiś nożyczek bo nie mogę tego woreczka otworzyć, a one, że nie muszę, że wystarczy jak włożę ten woreczek z moczem do pojemniczka! To się pytam po co ten pojemnik???