Kasiiula
mamusia Pawełka :)
Reni dzis w miedzy kuchnia a salonem o BLW mowia ;] Dziunka ty jestes prawie eko mama 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Reni dzis w miedzy kuchnia a salonem o BLW mowia ;] Dziunka ty jestes prawie eko mama![]()
ostatnio ogladalam w necie jak gadała o ekologicznych pieluchach wielorazowych,że nie szczepi dziecka,pierze w kasztanach,w ogóle nekręcona ekologicznie...ciekawe czy sama nosi ekologiczne podpaski czy jakieś tam pojemniczki ekologiczne wielorazowe... porzygam się....na samą myśl
zaraz zbiorę bure![]()
:-):-)Mama nie jestes sama ja dopiero teraz się "przepłukałam" bo babcia wyszła z nim na spacer a sama dopiero sniadanie zjadłam.
Mam nadzieje ze jak bede juz na swoim dzien bede zaczynac od sniadania a nie odkurzania, sprzatania itd.
Bede sie starała kłasc z ogarnieta chatą a co nie zdążę zrzucać na męża.
Dziś mały tylko chce byc u mnie na rączkach, spał krótko na drzemce wiec jest marudny, wiec odłożyłam do kojca a on w ryk-nici ze sniadnia wczesniej były. Pchał ręce do ogórka kiszonego., Więc...posadziłam w krzesełku, dałam ogórka kiszonego (mam nadzieje ze go mało zjadł bo boję się o brzus), marchewkę z groskziem itd i jadł...co chwila się cieszył ;D
Na obiad też BLW bo już nie mam siły mu wpychac nic a nie chce go zrazić do jedzenia.
Spadam ograniac sie i dom.
Reni dzis w miedzy kuchnia a salonem o BLW mowia ;] Dziunka ty jestes prawie eko mama![]()
Witam
i ja oglądałam dd tvn ehhh ta ekologia może i to BLW jest fajne ale kto to by wszystko sprzątał
witam sie i ja!!!!
Laski dużo, dużo zdrówka dla Was widze że coś się dałyscie chorubskom
Jeszcze jutro do pracy i sobota, niedziela, poniedzialek, wtorek WOLNE!!!!!!!! to sobie odpoczne i pobede w koncu z synkiem.
Jutro zapowiedzieli sie goscie, ale na szczescie juz bede po pracy i przed wolnym, a kuzynka meza bardzo fajna laska. Maja 3 laski hihi dwie to blizniaczki 8letnie.
Dziunka jak tam u was sytuacja, spokojniejsza juz jestes choc troche?
Martolinka jak ja wam tego basenu zazdroszcze
Dziubasek 3 godzinny spacer? chyba energia cie rozpiera jak ty dajesz rade