reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Listopad 2009

A ja nie miałam okazji napisac ze patrzyłam ząbka bo te niespokojne noce juz mnie dobijały i znowu patrzyłam nie tam gdzie trzeba............małego położyłam głowką w moim kroczu ;P tylem, zaglądam w dziubka a tam pęknięte dziąsełko i to nie troszkę ale już jest rozepchnięte i cosik tam juz swieci ;D A ja tym razem jak ostatnio patrzyłam nie na krawędz gornego tylko na przód i rzeczywiscie zauwazylam ze to biale pod dziąsłem schodzi na dół. Noce takie straszne z płaczem skonczyły się jakies parę dni temu i pewnie wtedy pękło dziąsełko. Teraz są bardzo kręcące się ale w miarę ok. A nic w dziąsłach nie widziałąm ani czerwonego, ani opucnietego-zresztą jak zawsze. Moje dziecko jeszcze nie spi, ja wlasnie wcinam kolację ale zaraz idę go lulać. Od trzech dni usypia po 22 ;/

apropo siusiaków to ja w szoku byłam ze juz dawno dawno przy przebieraniu kiedy gmerałam przy siurasku on rósł.....a jak teraz Oli się do niego dotyka przy przebieraniu czasami tez rośnie ;D WSZYSTKO GRA!!!! ;D

reklama
apropo siusiaków to ja w szoku byłam ze juz dawno dawno przy przebieraniu kiedy gmerałam przy siurasku on rósł.....a jak teraz Oli się do niego dotyka przy przebieraniu czasami tez rośnie ;D WSZYSTKO GRA!!!! ;D

u nas tez wszystko działa jak nalezy :-D:-D jak myje to rośnie.....a Marcel sie smieje taki zadowolony. Prawdziwe chłopy hahahaha

Witam
sporo dziś miałam do czytania tyyyyyyyyyyyyyle naskrobałyście
moje dziecko dziś skończyło 11 miesięcy
co do vit d to ja już nie daje
jak Mikołaj skończył 4 miesiące byłam na szczepieniu i pani doktor powiedziała że ciemiączko ślicznie się zarosło i żeby już nie dawać więc nie daje
wszystkim chorowitką życzę dużo zdrówka
co do siusiaczków Mikołaj ja tylko go odwinę z pampka to łapie się za siusiaka a on zaraz mu rośnie :)
to jest normalne u dzieci szczególnie u chłopców i to trwa do wielu dojrzewania (wiem to z doświadczenia bo w końcu mam już dwóch dorosłych synów)
moje dziecko biega już na całego
wszędzie go pełno
tak się zastanawiam czy dzieci to się w ogóle męczą on cały dzień na nóżkach a wcale się nie męczy

Witam, ale mam do nadrobienia.
Kilolek synek Ci dojrzewa heheh Niedługo zacznie zadawać trudne pytania-przygotuj sie ;-)
Ula życze szybko wygojonej pupki. Nie gniewaj sie na mame-ona na pewno chciała dobrze.
Katrenki jak podróż??

Ja podaje witamine D3 , na razie przez zime-pozniej zobaczymy. Maja dzis strasznie marudna jest, chyba kolejne zeby ida, podałam czopek i mała zasneła. Oj ciezka noc przede mna buuuuuu

spoko Kasiula da radę! Do 8 rano posprzata, zrobi pranie, ugotuje, potem na spacer, do poludnia na BB posiedzi, potem skoczy do pracy i jeszcze wieczorkiem masę czasu będzie miała. Może jeszcze dodatkowy etacik?

gratuluję

haha dzieki :D :p ale trzeba jakos se radzic :) ciesze sie ze wieczorami moge popracowac oderac sie od codziennosci no i kasa bedzie a Syn z Tatusiem wiecej czasu spedzi :)
napisałyscie tyle ze szok no ale ...nadrobiłam wsio ;P ale nie pamietam co mialam pisac :) ....

Ula biedulka tzn Twoj syn mam nadzieje ze szybko pozbędziecie sie zaczerwienienia
Katrenki a co z tamtym biletem? przepadl? da sie odzyskac kase jakoś ?
Cleo zdrówka !!!!
Kilolku... Kubus jest najlepszy :D jego teksty powalają :)

eh mam chwile :D bo czekam az teraflu zatoki ostygna choc troche i lece spac :) :)
Powiem wam ze czuje sie ZAJEBISCIE !!!!! nie gryzie mnie sumienie ze zostawiłam dziecko a sama poszlam w ludzi bo przeciez tatuś z nim bedzie :) to tez jeszcze bardziej mnie cieszy bo spedzi z synem troche czasu i zobaczy jak to jest siedziec od rana do nocy z synem ... przychodze do domu kolacja czeka :D meżuś kochany jak nigdy :D synuś spi smacznie :) eh ...zyc nie umierac ;)

Ostatnia edycja:
i znowu ja pisze :| .... NOC TRAGEDIA :| ... ze mna jeszcze gorzej :| ... nie wyrabiam :| Gardło tak mnie boli ze az zygac sie chce :/ musze do apteki sie przejsc tylko kiedy :| bosh .... jeszcze moj mnie wkurwia ... nie myśli wcale... tylko zeby jemu bylo lepiej :| ot nachwaliłam go wczoraj ;/ ;/ ja sie wkurzylam bo zbudził Pawla jak wstawał i sama wstałam ... :| bede spac dzis z Pawłem w dzień :/ ... a w nocy Paweł nie chciał spac krecił sie gadał bił brawo ;/ po 1.5h padł :| ...

reklama
Do góry