Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hehehe no to w sam raz na polskie jesienie i zimyGosiu do pracy do sklepu Wujka do pomocy na wolne dni itp zreszta bede wiedziala dzis jak zajadei nie caly dzien tylko popoludniami
Bluzke zamowilam czekam na listonosza
a co do butów spytam mojego ale jak na "moje oko" to one sie nadaja oby deszcz niepadał i nie na snieg ... bo powierzchnia górna bedzie mokra i ciezkie te buty beda... tak mysle ale spytam mojego wieczorem
![]()
cos mi się wydaje, ze nieźle ściemnia ta dziewucha. może 8cm szyjki ma a nie rozwarcia. Masz ty sie z ta rodziną....To bratowa A, nie mojaJa jestem na nich wściekła, rodzinna afera się wywiązała, okazało się że faktycznie blokował miejsce mojemu A
Norwegia do niego zadzwoniła, opierniczyła z góry na dół, na to jego żona zadzwoniła później do nich i też ich opierniczyła że traktują B jak idiotę. Mówię Wam KOMEDIA. Za 2 tyg będzie decyzja faceta czy zatrudnia A czy nie.
A ona, nie, nie rodzi. Dalej twierdzi rozwarcie na 8 palców, odchodzą wody itp.![]()
spoko Kasiula da radę! Do 8 rano posprzata, zrobi pranie, ugotuje, potem na spacer, do poludnia na BB posiedzi, potem skoczy do pracy i jeszcze wieczorkiem masę czasu będzie miała. Może jeszcze dodatkowy etacik?Witajcie,
Kasiula to teraz bedziesz człowiekiem orkiestra- kucharka , zona , kochanka , matka, pracownicaPowodzenia!!!!!
U nas ziiiiimno. Zjadłam snaidanko , mldoy zaraz idzie spac. Dzis na 17 odrabiamy zajecia basenowe z soboty,
Etna-tak mamy kotka w domu![]()
gratulujęTaka zabawka, co dziecko kołeczka nakłada na patyk
AAAAA zapomniałam -MAMY GÓRNE DWÓJKI!!! wczoraj pisałam że idą a dziś patrzę już się przebiły![]()
ja mam takiekozakii dooddania bo musiałabym chyba Igiemunoge złamać żeby włożyc i pewnie też by nie weszły...leżą i leżą ...Dostałam szybciej wypłatę, jedziemy po buty!!!
Dziewczyny na chustoforum polecaja kozaki z dei-texu z deichmanna. Zobaczymy...cena kusząca![]()

kurcze robi takie postepy ze az milo patrzec. Z reszta te dzieciaczki wszystkie sa mega odwazne!!!