reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Sarka biedulko, palnij ode mnie w łeb tego swojego chłopa.... :/
a z tym bólem brzucha to może bóle żołądkowo(góra) jelitowe(boki)? tak mam ja czasem, i czuję się wtedy jak napompowana, i jakbym miała wybuchnąć dosłownie....
eech wiesz co, czuję że wdarła się we mnie obojątność, a to chyba gorsze od wściekłości, po za tym oczywiście po prostu mi przykro...
Co do bólu to ewidentnie opasa mi on całą macicę dookoła, to nie bóle kolkowe...

reklama
:oo2::oo2::oo2::oo2::oo2:
Sarka ja to myslalam ze Ty raczej szczesliwa jestes.... :no: oszczedzaj zdrowko zebys nam nie wyladowala za wczesnie w szpitalu..

Tunia
noo wiesz bo Ty ciagle tu piszesz ze cos Ci strzyka, cos Cie ciagnie, cos boli, zle sie czujesz... moze czasem powinnas to wszystko przekazac werbalnie lekarzowi hihi ::-D

Ewwe eheheheh bosze Ty sie ciesz ze Twoj maz nie chrapie!
Bo jakby chrapal to by to "oznaczalo" ze ma cos z nosem, zatokami, lub nie daj boze ropien pluca lub raka:-p:-p:-p

a ja mam mdlosci ;/ i nie wiem czy to objaw ciazy, bo cos tam cos tam, czy zoladek mi siadl, badz jelita, badz inne rzeczy :/// :D

Ostatnia edycja:
Witam :-)

ja juz po sniadanku, dziecko w przedszkolu, a ja biore sie za tlumaczenie. dzis wieczorem jade juz do mamy na weekend, zeby maz mogl spokojnie malowac. przy okazji ja tez sobie odpoczne :tak:
znowu mialam sen z Alicja w roli glownej - tym razem tak sie wiercila w brzuchu, ze w koncu sie przebila, wystawila glowke i sie do mnie usmiechala :-) sliczna byla :happy:

hejcz - trzymam kciuki za obrone! nie daj sie ;-)

mississ - no to w koncu jestes uwolniona od kochanej tesciowej :laugh2:

sarka - przestan mu prac skarpetki, to na pewno sie poprawi!

missiiss ooo byłyście jednak:) super:-)
No i w końcu wolna jesteś hehe:-D...na kiedy sie znów zapowiadziała?:sorry:...
Dzwoniliscie do tego gostka?

salomii eeech szczęśliwa?!...zalezy w jakim znaczeniu,:sorry:..jeśli chodzi o partnerstwo to jest na marnym poziomie niestety...

Też dotąd myslałam że napar z liści malin to taki ryzykowny raczej...nawet przed porodem

heheh Salomi padłam:D:D od razu stawiałabym na ten ropień czy raka:) bo nos i zatoki to zbyt lekkie dolegliwości - a takie się go przecież nie czepiają:D:D

Sarka no to powiem Ci ze chyba lepsza by już była nienawiść - bo to w końcu jakieś uczucie:/ nie ma nic gorszego niż obojętność.....W razie co mów - zbierzemy jakieś jury i zorganizujemy casting na nowego faceta dla Ciebie:)

Missiiss:) ależ byłam ciekawa czy ta teściowa już się zawinęła:):) delektuj się spokojem i ciszą:D mąż wrócił już ze szkolenia?? :):*

Jeżeli chodzi o napar z liści malin to raczej nie będę ryzykowała, tym bardziej że z wielu źródeł słyszałam że działa przyśpieszająco na poród....

Ostatnia edycja:
No myslalam ze w zwiazku tez :/
no i ja tez bym nic nie robila (teraz bo kiedys to bym robila ale troszke zmadrzalam przy nowym zwiazku)

ide do ulubionych zajec... biegania po urzedach, moze ich nie obwyymiotuje po drodze,

Ewwe, heeh ja to mysle ze mialabym z Twoim mezem duuzo wspolnych tematow, tylko ze ja zaczynam schizowac jak cos mi dluzej dolega i niewiadomo co to np teraz mysle ze mam duzy problem z migdalem:)//// bardzoo duzy na R) ale to dlatego ze od 3 lat mam z tym problem, pomimo to sadze ze mam sklonnosci do bycia hipo ;P

Ewwe, heeh ja to mysle ze mialabym z Twoim mezem duuzo wspolnych tematow, tylko ze ja zaczynam schizowac jak cos mi dluzej dolega i niewiadomo co to np teraz mysle ze mam duzy problem z migdalem:)//// bardzoo duzy na R) ale to dlatego ze od 3 lat mam z tym problem, pomimo to sadze ze mam sklonnosci do bycia hipo ;P

to nic tylko Was razem z wódką przy stole posadzić:) tematów na całą noc.....tylko ciekawe kto kogo by przegadał:D

reklama
Do góry