dzień dobry:-)
Hejcz &&&&&&
ja dziś dziwnie wcześnie na nogach, z reguły jak małż wyjdzie do pracy o 7 to ja jeszcze zasypiam i spię do 9 a nawet 9.30,
obudziłam się znów z bólem brzucha i krzyża, stwardniał kilka razy zanim wstałam,
ja to dziwna jestem, bo raczej nie wpadam w panikę, ani razu na IP nie byłam, nawet wydawało mi się, że te bóle brzucha na tym etapie są normalne, a tu jak powiedziałam o nich ginowi to się okazuje, że leki trzeba brać żebym wczesniej nie urodziła
A mój mąż robi sobie kanapki sam, ani myślę wstawac z nim o 6 rabo i mu kanapki robić :-)
też chciałam tą "Ciszę" oglądać, ale był taki smutny, że nie dałam rady, w ogóle nie jestem w stanie w ciązy oglądać "ciężkich" filmów, więc oglądam seriale, filmy dokumentalne o zwierzętach i nawet kreskówki czasem :-)
choć strasznie chciałabym zobaczyć ten "Aż po grób" z głupim polskim tytułem, widziałam program o produkcji tego filmu i się okazuje, że zupełnie inny film niż jak go w trailerach reklamują, bo jest raczej gorzko-słodki, o tajemnicy,miłości,głebi ludzkiej duszy, a nie jak pokazali komedia o facecie co robi sobie próbny pogrzeb
aaaa, muszę Wam cos opowiedzieć, jak wczoraj poszłam na wizytę do gina to wchodząc akurat wyszła pacjentka z jego gabinetu, ja się akurat z płaszcza rozebrałam, kobieta się na mnie patrzy i z radosnym, pełnym entuzjazmu, prawie że okrzykiem mówi do mnie : jak pani pięknie wygląda!!!

ale akurat gin poprosił mnie do gabinetu i poza dziękuję nie zdołałam nic więcej powiedzieć, choć może tez dlatego, że mnie zatkało
to będę brać ten cordafen, on do mnie wczoraj mówi, niech pani jeszcze te 6 tyg stara się donosić i będzie dobrze,
ja po prostu chyba w tym tyg przesadziłam z pracami domowymi i noszeniem zakupów na to 4 piętro
mąż mi powiedział, że jak się rozpakuje dużo przed terminem to mi nie wybaczy i mam dać sobie spokój ze sprzątaniem i zakupami i on to będzie robił, 10 min mi dziś przed wyjściem tłumaczył, że mam po żadne zakupy nie iść, że on obiad zrobi, że i tak go pewnie nie posłucham - więc go dziś nie zawiodę i będę leżeć plackiem caly boży dzień, no może wyprasuję na siedząco wyprane dzidziowe ubranka