reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Ja tylko na chwile...
Właśnie wróciliśmy ze spacerku, patrze, a ja miesiącke dostałam :O Ostatnia miałam 2 tyg. temu i staralismy sie juz o dziewczynkę, a tutaj takie zaskoczenie :p No nic...trzeba bedzie się nastawic, że teraz nigdy nic nie wiadomo, kiedy miesiączka i kiedy owulacja :p

Dziewczyny zagłosowane :-)

konieczynka lepiej przystopuj z tym jedzenie,bo sie zpasiesz hihi :-D

perfecta zeczywiscie ostry ten kolor masz,ale super wyglada :-) po fryzjerze daj foto jak wyglada taki swierzy :tak:

Dziewczyny dostałam przed chwila paczke z Bobovity ,w sklad wchodzi : kaszka mleczno ryzowa, mleko2 taka saszetka na raz, herbatka z bobovity i słoiczek marchewkowa z ryzem i taka ksiazeczka

ja tak na chwilke
zagłosowane
także głosik oddany
dziękujemy za kciukasy, pomogły :) Fifi przybrał w tydzień 420 i waży 7220 :) chyba na prawde taka jego uroda, że raz zero na plusie a potem w tydzień nawet pół kg... szczepienie mamy 9.11

się jutro na farbowanko umówiłam a co tam :) a Perfecta masz śliczny kolorek, kiedyś też taki miałam :)

zmykamy na spacerek, potem musze troche noc odespac, bo strasznie niewyspana jestem z nerwów

jeszcze raz dzięki za kciuki :)
brawo dla Filipka, prawie pół kg w tydzień gratulacje
Ja tylko na chwile...
Właśnie wróciliśmy ze spacerku, patrze, a ja miesiącke dostałam :O Ostatnia miałam 2 tyg. temu i staralismy sie juz o dziewczynkę, a tutaj takie zaskoczenie :p No nic...trzeba bedzie się nastawic, że teraz nigdy nic nie wiadomo, kiedy miesiączka i kiedy owulacja :p
ale to jeszcze niczego nie przekreśla, w pierwszych miesiącach ciąży @ może wystąpić także, a jeśli nie to owocnych staranek ponownie

lecę do mojej marudy małej, coś dziś wyjątkowo go dziąsełka bolą, wpycha do buziola wszystko co jest w zasiegu jego łapek i ślini się bardziej niż buldog, żel pomaga owszem ale jedynie na chwilkę, chyba podam mu odrobinkę Nurofenu bo juz nie moge patrzeć jak sie męczy marudek mój

hej
A ja bylam u dentysty z tym zebem i miałam kanałowe leczenie znieczulenia własnie mnie puszcza i gdyby nie to ze to jedynka byla robiona gryzłabym wszystko i wszystkich z bólu...:/ do tego znieczulenie tak naprawde nie działało dobrze bo czułam ból jak wiercila itd. ehhhhh...
Miki zotal z mama i byl grzeczny wrócilam i dałam mu cyca i zasnol, spal godzinke;]
jutro mielismy isc na szczepienie le ze maly jeszcze kaszle to musimy przelozyc na za tydzien..;] ehhhhhh

a na nas głosujecie....?:-) :-p

Dziewczyny trzymajcie kciuki jutro o 10 :/ Idę na gastroskopie ... brrrr :/ Oby to nie były wrzody :/ bo mój mąż przez to przechodził i ja dziękuję...
Od ok 2-3 miesięcy mam problemy z (chyba) żołądkiem tzn boli jak cholera i wymiotuje nic nie pomaga, ostatnio ok tygodnia temu mąż aż karetkę wezwał bo nie dawałam rady i podobno bladłam strasznie. Dzisiaj to samo znowu ból brzucha i wymioty. Teraz już jest lepiej chociaż jeszcze nie rewelacyjnie :( pije rumianek i mam nadzieje że w nocy troche pośpie bo ledwo żyje. Postanowiłam już że musze coś z tym zrobić bo przekładałam to od kilku takich razy i jak tylko było mi lepiej to dawałam sobie z lekarzami spokój ale dzisiaj już miałam dosyć i umówiłam się na jutro do gastrologa... zobaczymy co powie. :/ Chociaż ja już się boję.
Przepraszam że nie odpisuje na wasze posty ale teraz nie mam siły.

hefi - powodzenia jutro!!!! Mam nadzieję że to nie wrzody!!! Trzymam kciuki
kasiajanicka - no widzisz...wszystko dobrze....Bardzo się cieszę z wagi Filipka

Sorry że nie odpiszę reszcie....ale mam dzis okropny dzień z Polcią,...Tak jej dokuczają dziś dziąsła że już nie daje rady....Moje zawsze spokojne i uśmiechnięte dziecko tak dzis płacze ze szok!!!! Aż żal mi serce rozrywa....Lece do niej bo znów jest ryk i ręka po łokieć w buzi

emalia co do żelazek to chyba zmieniam zdanie jak zobaczyłam na allegro ceny:-D:-D

Klementinka a co ty masz za banana, że możesz go dopiero tak późno dać? Ja mojej już próbowałam dawać Hippa, ale nie chce:no:

Dla JASIA, KAMILKA, OSKARA zdrówka i duuuuużo zabawek z okazji 5-miesięcy:-)

katarzynajanicki niezły wynik:-)

lena i emalia już wiem że trzeba głosować:) Mam w ulubionych będę się starała codziennie:-)

hefi - powodzenia! Mam nadzieję że to jednak nie wrzody:-(

Moja mała dzisiejsza maruda poszła spać, po wypiciu tym razem - 170ml kaszki:-) Zakładam że nie dalej niż do 1 i wstanie.:-( A jutro to będzie pewnie pobudka o 6 rano:-:)-(

Tak się zastanawiam czy jest jeszcze jakiś konkurs w którym żadna z was nie bierze udziału:) Jak będę miała wolną chwilkę to poszukam:)

Ostatnia edycja:
reklama
Ja też tylko na chwilkę powiedzieć dobranoc,bo mam dzisiaj jakiś parszywy dzień.Alan mi tak daje w kość że nie mam na nic siły...
Więc życzę kolorowych snów.

Do góry