reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wieści od cieżarówek

Czesc dziewczynki.

Milego dnia zycze wszystkim.

Ewitko ja dla odmiany bardzo szybko dostalam okres po porodzie...Kiedys to bylo fajnie-byl krotki i niebolesny...
Teraz to brzuch pobolewa i doslownie leje sie ze mnie co miesiac,ze szkoda gadac...Wrrrr...

reklama
Witam się z rana:happy2: fajnie, że dziś już środek tygodnia:biggrin2:

Dziewczyny mam problem, bo zafarbowały mi się troszkę służbowe koszule na różowo i nie wiem czym to sprać (bo ja niedoświadczona jeszcze jestem troszkę w tej kwestii:-p) -> co prawda nie widać tego jakoś bardzo, ale jednak:wściekła/y: a jedna to ma cały kołnierzyk różowy:szok: POMÓŻCIE PLISSSSSSSSSSSSSSS:tak:

Bartuś na szczęście chyba już się oswoił ze zmianą czasu i już wczoraj spokojnie do 19:00 wytrzymał:-D niestety zaś mu troszkę z noska leci, ale już od wczoraj woda morska i maść majerankowa jest w użyciu:-D

STO LAT dla miesięczniaków:biggrin2:

Miłego dzionka:biggrin2:

Witam się i ja:tak:

Mama Sówka- witam w klubie:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Mi wczoraj zafarbowała się moja ulubiona pidżamka:dry:
No i góra zamiast w paski biało-niebieskie jest różowo- niebieskie:dry::dry:
i też zastanawiałam się czym to zrobić, aby było jak wcześniej

jestem na chwilkę aby życzyć Wam miłego dnia
Mama sówka vanish -proponuję wymoczyć najpierw a później do pralki wlać -instrukcja na butelce jest
Ja mam vanish w proszku do białych i kolorowych -est rewelacyjny -plam z zupy na Ali białych rzeczach nie ma:)
buziam

Kaira – co tam u Was? :dry:

Jankesowa – trzymam kciuki za wizytę, przykro mi z powodu maluszka koleżanki :-(

Ewelina28 – co tam u Was? :sorry2:

Ola** - ale dajesz sobie sprawę, że Julek ma tam coraz mniej miejsca i może po prostu z tego powodu już się tak nie kręcić? :tak:

Ola81 – no niech sobie jeszcze troszkę posiedzi, a co w brzuszku najlepiej :tak:

Marysia868 – no właśnie Wasze wpisy mnie uspokoiły, dzięki :tak:

Agatko, Kaira – Wam też dziękuję :tak:

Alicja1985 – super, że zaglądasz, trzymam kciuki już powolutku za połówkowe :tak:

Ewitka – mnie zaskoczyła już 30 dni po porodzie :tak:

GosiaLew – trzymam kciuki za wizytę u diabetologa :tak:

Agnieszka – co z tym zdjęciem Julki w sesji co miała być w tym sklepie? ;-)

Mama Sówka – zdrówka dla Bartusia, ja się ratuję ACE albo Vanishem ;-)

Dziewczyny - dziękuję za Wasze słowa :zawstydzona/y:

Witam kochane
Gosiu i Jankesowa powodzenia na wizytkach
lili-cieszę się że wszystko wyjaśnione troszkę by było za wcześnie.Twoje myślenie jest bardzo rozsądne i godne polecenia.Jak sie przytrafi to będzie ale lepiej po cesarce troszkę odczekać:)
CARRI- ODEZWIJ SIĘ!!!!!!!!!
U nas troszkę lepiej A ma trochę urlopu narazie robią mu na złość ale przynajmniej zaczyna normalnie funkcjonować.
Jutro wizytka zobaczymy co nowego się dowiem, zmykam na śniadanko.Pozdrawiam Was serdecznie

Lili- wybacz nie doczytałam...
a jednak niepotrzebnie się zamartwiałaś :*

Dziewczyny, ja wiem, że ta ciąża jest inna od pierwszej, odpukać nic się nie dzieje, ale zaczynam troszkę się bać... :(
Zbliża się 15 tc, tydzień w którym z Maciusiem odeszły mi wody... :(

hejka! wpadam tylko na chwilę miłego dnia życzyć.

poczytałam wczoraj posty Lili i dziś stresa łapię w temacie @, bo u mnie dalej nic :sorry2:

Wtajcie dziewczyny

Mozecie mnie zachlastac za moja nieobecnosc,ale szczerze mowiac nie chce mi sie wogole juz wlazic na forum, mały zajmuje moj cały czas :/

Mysza Szymuś przesłodki :*

Mama Sówka spróbuj Vanishem ,pomoze na pewno.

Kaira fajny masz suwaczek z tym maleństwem :-)

ewcia trzymam kciuki ,zeby szybko ten 15tc minał

just , ja tez mam nieregularne i co miesiac mam stresa .

reklama
Gosiu i Jankesowa trzymam &&& za wizyty.

Pati jak będę w piątek w szpitalu to zapytam o te tabletki na wywołanie poronienia, chociaż wiem, że niektórzy lekarze uważają, że często i tak po samoistnym poronieniu trzeba robić zabieg, więc wolą go robić od razu. Co ma być, to będzie. ja już nie mam siły się denerwować i chyba jakaś znieczulica mnie dopadła. Mój M mówi, że będziemy próbować ale jak nie będziemy mieli dziecka to nic się nie stanie, bo przecież nie wszyscy muszą mieć dzieci. Może to i racja. Może jak przejdziemy nad tym do porządku dziennego, to coś zaskoczy.

Ale tak w ogóle, to nie chcę was denerwować tymi przykrymi sprawami. Wy musicie się cieszyć z waszych dzieciaczków a nie dołować się złymi wieściami.
Pozdrawiam wszystkie serdecznie.

Do góry