reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wszystko dla maleństwa

Wczoraj zakupiłam ręcznik w ikei z kapturkiem. Jest świetny. Szkoda że wcześniej ich nie widziałam. Są z froty bawełnianej niebielonej i zielone z uszami. Super:) Kupiłam biały. Jest rewelacyjny.

reklama
Wczoraj zakupiłam ręcznik w ikei z kapturkiem. Jest świetny. Szkoda że wcześniej ich nie widziałam. Są z froty bawełnianej niebielonej i zielone z uszami. Super:) Kupiłam biały. Jest rewelacyjny.

zgadzam sie - ja mam jeszcze po Nince jeden i prawie wogole sie nie zniszczyl! teraz zamierzam dokupic jeszcze dwa, wlasnie te biale :)

Ja widzę,że tu już większość torby pakuje:) ja mam zamiar jak skończy się 37tydzień.
łóżeczko stoi.brakuje mi odwiedzenia apteki,wózka,monitora oddechu i butli.no i na pare rzeczy czekam z allegro

Ola** - ja jestem właśnie w polowie 37 tygodnia i jeszcze nie zamierzam się pakować. Postanowiłam, że nie urodzę dopiro po 19.11., bo wtedy idę do fryzjera :-D Po porodzie mogę nie znaleźć na to czasu, a mam już tak długie włosy, że doprowadzają mnie do szału.

Tunia - ja karuzelki postanowiłam nie kupować. Jak dostanę, to ewentualnie będę używać. A stymulować rozwój malucha można innymi sposobami. Z resztą tak sobie myślę, że oglądanie codziennie tej samej zabawki może się małej znudzić.

A ja wczoraj dostałam kapciuszki, o których pisałam. Będę miała jeszcze jedne do kombinezoniku.

3.11.2010.jpg

cwietka ja własnie mialam zamiar do fryz po porodzie,ale moze faktycznie rozważę pójście tuż przed:)

co do karuzelki moja mama ma zamiar kupic.zresztą na początek to chyba i tak niepotrzeba

Elena fajne kapciochy:)

Co do torby, to w sumie się cieszę że mam już spakowaną, bo robiłam to sporo czasu....A tak to mam z głowy, muszę tylko dopakować kilka rzeczy:) ja to raczej dla męża zrobiłam:) bo panikować zaczął że wyjdzie tak, że sam będzie musiał torbę pakować, a on nic nie wie co gdzie na co i po co - dupa wołowa....:)

Ostatnia edycja:

W Ikei są jeszcze bardzo fajne pokrowce na przewijaki ceratkowe z frotki :)

Co do torby, to w sumie się cieszę że mam już spakowaną, bo robiłam to sporo czasu....A tak to mam z głowy, muszę tylko dopakować kilka rzeczy:) ja to raczej dla męża zrobiłam:) bo panikować zaczął że wyjdzie tak, że sam będzie musiał torbę pakować, a on nic nie wie co gdzie na co i po co - dupa wołowa....:)

Słuchaj, przynajmniej jest szczery a nie struga chojraka a jak przyjdzie co do czego to dupa.... ::-)

reklama
A ja właśnie robię pierwsze dzieciowe pranie. Zakupy muszę dokończyć w aptece i będzie wsio. A torbę będę pakować jak będę miała wszystko poprane i poprasowane, czyli jeszcze trochę czasu;)

Do góry