reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Asco, witaj na marcówkach. Trzymam za Ciebie mocno kciuki! Ja jestem po dwóch stratach (ciąże mi obumierały pomiędzy 6 a 8 tygodniem). Na szczęście udało się za trzecim razem i teraz mam 1,5 rocznego synka, a w marcu ma urodzić się kolejny synek. Wiem, że jest ciężko i że człowiek po takich przejściach cały czas się boi i denerwuje, ale musimy wierzyć, że się uda. Buziaki!

No i jestem juz:-)
Asco witam i trzymam kciuki za Wasza dzidzie:-)
Milutek impra okazała sie urodzinami kuzyna mojego M i zony tegoz kuzyna a jak nas zapraszali to pytałam co to za okazja a oni ze przeciez zawsze jest okazja do napicia sie ''kawy w Waszym wypadku'';-) no dobrze ze przy okazji mielismy kapcie ktore oni zamowili u M to dostali je w prezencie bo tak to bysmy byli z gołymi raczkami:zawstydzona/y:,jak zawsze było pyszne jadło;-) ale strasznie brzuch mnie rozbolał,nie wiem czy dzidzia tak napierała czy zjadłam za duzo ''octowego'' jedzenia.Oczywiscie na wstepie wszyscy podziwiali moj brzuch i mowili ze teraz to juz super fajnie widac i ze ładnie wygladam:-),fajnie sie słucha takich komplementow;-)
Erwina niech ta oprycha da Ci szybko spokuj;-)
Ruda ja tez czasem jak zjem budyn albo za szybko zjem mleko z płatkami to potem czuje sie taaak cieeezkooo a moj M jak zje na sniadanie jajecznice to potem czesto jest mu niedobrze a czasem nawet wymiotuje,ech kazdy ma jakiegos bzika;-)
Marta ja poprosze tego dzemu,ja zawsze na sniadanie musze miec jedna kanapke z dzemem i najlepiej oczywiscie z truskawkowym;-)
Bosa Twoj maz to ma z Toba niesamowicie,tyle dan do wyboru i wszystkie taakie pyszne:-)
Madzik wspołczuje takich ''przebojow'' zdrowka zycze malutkiej:-)

Ola- to szybciutko i kulturalnie wróciliście do domku:):) No to ładnie Was załatwili- taka niezręczna sytuacja- dobrze ze te kapcie chociaż mieliście.....ale też nie ładnie z ich strony ze Was nie uprzedzili!!:( Bardzo mozliwe ze dzidzia się ożywiła po różnych pysznościach- w końcu nie bez powodu się czyta i słyszy ze dzieci już w brzuszku reagują na smaki jakie je mama- może sie mu ten ocet nie spodobał w smaku:)hihihihi Na brzuszek to teraz tylko nam zostało zbierać pochwały:):) Mamy juz wszystkie taki okres- ze nie da sie nic juz ukryc i trzeba to wykorzystac...chocby do słuchania miłych komplementów:)

Masz racje ,teraz bedziemy wszystkie rosnac i sie chwalic;)
Wczesnie wrocilismy przez ten bol(ledwo weszłam do domku i mi przeszło) i tez dlatego ze M dorabia u kumpla i musiał jechac zamknac sklep;)

reklama
Oluś- No jasne - jak się źle czułaś to lepiej być u siebie w domku- człowiek zawsze lepiej w nim wszystko znosi...a i tak jak Ty teraz miałaś: wchodzi się a wszystko znika jak ręką odjął:)hahahahha

Mykam spać...muszę jeszcze stargać mojego ślubnego z kanapy bo się mu kolo mnie drzemło....coś czuje ze z seksowania sie beda nici bo padł jak mucha.....:)może jutro rano...wiem wiem- nadzieja matką głupich:)
A ogólnie to chyba wszystko przez to seksualne poruszenie na BB:)hahaha wszędzie prawie każda tylko o seksie...no i mi sie tez zachciało hihihiihi:)
Kolorowych snów:)

Do góry