reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

witam się i ja !!! Ale ja z samymi dołujacymi wieściami. Wróciłam ze szpitala dopiero :( nocka bez snu bo jak Oliwie wzięło na wymioty od 23.00tak do teraz się męczy i ma wirusówke :( na dodatek biegunkę też niedawno dostała. Ale to nie z nią jechałam, ją wzięłam przy okazji. Rano była u mnie na kawie szwagierka. nie dość że przyjechała z dzieckiem chorym na krup !!! To jeszcze nie umiała 2minuty przypilnowac Franka :( poszłam do wc i nagle słyszę krzyk mojego synka. Biegiem do pokoju a on wisi na barierce od nóg krzesełka jego i leży buzia na ziemi. Podnoszę go on krwawi z nosa jak nie wiem. Ledwo go upokoiłam i pytam co się stało. A ona spokojnie no stanął i A.(jej syn) wyciągnął mu smoczek z buzi i rzucił na podłogę a Franio chcial go podnieść i puścił się i upadł. Ale chyba nie masz pretensji musi się nauczyć . Szok normalnie. Poszłam do teści i zawiózł nas do szpitala bo nosek ma jak murzynek. Na szczęście nic nie pękło. Lekarz oczyścił i zatamował bo sporo naczynek poszło:( no i ja dostałam opr... :(
polusia uważaj tam na siebie!!!

reklama
polka zdrowia dla Oliwci, wiadomo co jej jest? Biedny Franio, a Twoja szwagierka chyba ma jakis problem ze sobą!swojego dziecka też by nie ratowała przed upadkiem tylko chciałaby, żeby się nauczyło co to znaczy wyladować twarzą w podłodze?!Jakaś chora!
Marciaa z opisu wnioskuję, że ślicznie to wygląda:tak:ja kupiłam sobie ostatnio taki ciemnoniebieski lakier coś jakby taki:cool:he he:-D

edit:polka już doczytałam, że to wirusówka

Ostatnio edytowane przez moderatora:
polka przytul Frania od nas, bidulek mały. Oliwce też przesyłam buziaka *)
a szwagierkę to bym tak opie..... że tylko iskry by leciały, jezu co za hasło musi się nauczyć, niech ona się nauczy opieki nad dzieckiem. babsztyl jeden.

polusia odpoczywaj jak najwiecej!!!

polka ucaluj Franka i Oliwke!!!!

wiolonczela wiem, ze kiedys to minie, tylko obawiam sie, ze to kiedys to jeszcze dluuuuuggggooooooo przede mna...

ionka ten 'lekki wiaterek' juz do nas dotarl....na obwodnicy nie moglam jechac szybciej niz 35 m/h, bo autem kolysalo....:0

Heloł ;D Jak tam? U mnie w porządku, Olivcia daje ostatnio popalić hehe śpi jak noworodek -budzi się co 3 godziny... Ładnie raczkuje, gaworzy pod nosem i kombinuje co tu zmalować ;P Ząbków dalej nie ma, ale coś się tam kluje. Pozdrawiam i buziaki dla Was kochane!

A jak tam Bartuś?

Heloł ;D Jak tam? U mnie w porządku, Olivcia daje ostatnio popalić hehe śpi jak noworodek -budzi się co 3 godziny... Ładnie raczkuje, gaworzy pod nosem i kombinuje co tu zmalować ;P Ząbków dalej nie ma, ale coś się tam kluje. Pozdrawiam i buziaki dla Was kochane!

A jak tam Bartuś?
witaj! zauważyłam nowy suwaczek!o czymś nie wiemy?;-)

polka, tak to jest jak się "opiekuje" cudzymi dziećmi, wtedy zawsze jest "drobnostka" ale bym ja za kudły wyszarpała, jaka bezczelna na dodatek!!!!!!!!!! dobrze, że nosek nie złamany! zdrówka dla Oliwki również!

polusia, frotka- a co za sprawa z tą rodziną?? w ogóle nie jestem w temacie.

myszowata- u mnie ktoś gazuje silnikiem :/ Ola śpi, ale mur beton zaraz ja obudzą :/

reklama
Maborka super że tu wóciłas
MoniskABE a ja myslałam że ty sie masz tak fajnie i twoje maleństwo samo zasypia i spi snem długim i mocnym
Polka mam wrazenie że Twoja szwagierka juz raz taki numer odwaliła cóż za odpowiedzialnosc.
polusia duze jest prawdopodobieństwo ze to od kregosłupa jak ja nosze Elene to potem jak sie kłade to ciezko mi sie oddycha
A mi udało sie posprzatac,
tescie wzieli na chwile mała i cos tam zrobiłam , jeszcze tylko prasowanie i jeden pokoj ale to juz chyba wieczoem

Do góry