reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

ewa no walsnie ja nie mam skurczy czestych. Raz dziennie i to dostaje skurcz od tego ze sie mala wypnie, i tylko gorna albo boczna czesc brzucha mi sie napina. A ze siedze w domu, wychodze tylko do sklepu, to walsnie stad moja watpliwosc.
Tez mi do 37t kazala brac - czyli tylko 2opakowania po 75 tabl wystarczy ze kupie.

reklama
Mnie twardnieje brzuch coraz częściej, można powiedzieć że kilkanaście razy w ciągu dnia ale oprócz tego nic się nie dzieje.

MISSIISS TRZYMAM ZA CIEBIE I JASIA MOCNO KCIUKI!!

Dziewczyny czy Was też bolą nogi w nocy?? mnie strasznie spuchły całe nogi (ponoć to normalne) i niesamowicie mnie bolą w nocy :/

A ja dzisiaj spedzilam cale popoludnie w szpitalu, bo mialam silne skurcze i w ogole bardzo mnie caly brzuch bolal.Przetrzymali mnie na ktg, zrobili rozne badania i niestety zas infekcja drog moczowych:-( i zas antybiotyk, po raz 6 w tej ciazy:-(.Do tego moje cisnienie wynosi 80/50:sorry2:Lece spac bo jestem jakas padnieta.Buzka dla wszystkich.Jutro postaram sie was nadrobic:tak:

kciuki za missiiss mocno zaciśnięte- ojj te 2-3 tyg by się jednak przydały!!!!! I tak jest dzielna ! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Wiolcia a może ty masz to samo z nogami co ja z rękoma czyli zatrzymuje ci się woda w stawach i uciska nerw dlatego boli??
Ja odkoąd staram się nie przeciążać tej ręki to jest lepiej i tylko drętwieje.

Weszłam na chwilkę, poczytałam i znikam już niestety.
Kciukasy &&&&&&&&&&&&&&&& za Missiiss i dzidziunia trzymamy mocno :) Miłej nocki laski :*

reklama
Do góry