reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

Antonio na narty wsiadzie gdzies za dwa lata wiec na raazie niech obserwuje !!!!!! :) Myśle , ze jak nie bedzie sie kto miał mlodym zajac to bedziemy sie z mezem zmieniac :) no moze ja trooochę dłuzej pojeżdże :)

reklama
Dziewczyny powiedzcie czy taka zwykła najzwyklejsza parasolka będzie dobra na takie wychodzienie z małym np, na osiedle na plac zabaw i do domu.Żal mi tych dni co jestem w szkole i nie moge z małym wyjść bo samamo złożenie wózka wyjęcie go itp itd juz mnie dobija wkurza itp mam go dość i nie chce patrzeć na niego. Koleżanka mam mi zwykłej parasolki pożyczyć zeym chociaz mogła z młodym nawet jak idę do szkoły to godzinke wczesniej wyskoczyła sobie nawet na troszkę na dwór z nim ,żeby ciągle saiedzieć nie musiał w domu. Lepsze 30 min niż wcale a B z nim nie wyjdzie.

moz-screenshot.jpg

Klaudzia w Pl troche wiecej kolorkow jezdzi:-) mi tez sie on strasznie podoba:-) ale obecnie choruje na ta ore i chyba sprzedam speedziaka i mutsiaka i kupie ore ...na ebayu uk tez malo jest tych plum kolorow prawda??

Załączniki

• ora.jpg
    ora.jpg
    9,7 KB · Wyświetleń: 48
moz-screenshot.jpg

Klaudzia w Pl troche wiecej kolorkow jezdzi:-) mi tez sie on strasznie podoba:-) ale obecnie choruje na ta ore i chyba sprzedam speedziaka i mutsiaka i kupie ore ...na ebayu uk tez malo jest tych plum kolorow prawda??

na 33 propozycje tylko 5 w tym kolorze. z czego tylko 2 lub 3 uzywane. Fajny ten wozio. achhh coraz bardziej mam ochote sprzedac mojego... K by mnie chyba z domu wyrzucil.

najgorsze jest to ze pewnie tego wozka nie sprzedam :dry: naprawde kupilam wozek ktorego nigdy wczesniej nigdzie nie widzialam. na ebayu bardzooooo zadko jest jakis uzywany do sprzedania. a nawet nie wiem co bym chciala haha. Poczekam na wiosne ;-)

Klaudzia oj do wiosny daleko ja raczej nie dam rady wytrzymac hehe:-)

reklama
Gosiu to który to już wózek będzie?? :-):-):-)
ja to bym chciała lole ale żeby nie musieć quinny sprzedawać ;-) , ale mój to by chyba na zawał padł ;-)
mimo wszystko czekam z zakupem do wiosny
aha zapomniałam wam napisać odnośnie tych torebek , rozmawiałam z tym kolegą i mówił że w tej chwili nie mają ale będą na pewno tylko on nie wie kiedy ,bo nie był zorientowany czy już zamówili czy dopiero mają zamówić , ma mi dać znać jak będą

Do góry