reklama
julka05091985
marzenia się spełniają
Kurcze jak takie wspaniałe jesteśmy i coraz więcej z was ma swoją twarz w avatarku to i jak się pokażę a co 
slicznotka kolejnaKurcze jak takie wspaniałe jesteśmy i coraz więcej z was ma swoją twarz w avatarku to i jak się pokażę a co![]()
Madlen80
Fanka BB :)
To prawda, ze nasze forum najlepsze 
Ja dzisiaj zdechla przez caly dzien jestem... ale czytam na biezaco
martusia29 udanego pobytu!
fogia milego spotkania jutro!

Ja dzisiaj zdechla przez caly dzien jestem... ale czytam na biezaco
martusia29 udanego pobytu!
fogia milego spotkania jutro!
C
claudia4you
Gość
Też mi się podoba , ze widzimy swoje śliczne mordeczki na avatarkch - tak chyba łatwiej zapamiętać
Życzę wszystkim dziewczynom udanych wieczorków i spotkań towarzyskich
My wieczorek spokojnie w domciu spędzimy bo mój jutro do roboty idzie - jak będzie pogoda....
A ja wypompowana
I co najgorsze - skończyła mi się kaszka :-(
Następnym razem kupie inny smak , ale bananowa już przetestowana....
Życzę wszystkim dziewczynom udanych wieczorków i spotkań towarzyskich
My wieczorek spokojnie w domciu spędzimy bo mój jutro do roboty idzie - jak będzie pogoda....
A ja wypompowana
I co najgorsze - skończyła mi się kaszka :-(
Następnym razem kupie inny smak , ale bananowa już przetestowana....

Blondi84
Mamusia Maciusia :)
blondi a dlaczego mówisz, że opinie o komodzie nienajlepsze? Kurcze to muszę też popatrzeć u nas we Wrocku gdzie można by ją zobaczyć. Wiesz bo ja myślałam o tej komodzie albo żeby kupić komodę w Ikei taką zwykłą chyba za 300 zł. Ale tak pomyślałam, że ta z żyrafką byłaby fajna i trochę rozweselała pokoik....teraz to już cholercia nie wiem....
Jakie majtki kupiłaś? siateczkowe? takkie położna nam polecała
No poszukam Ci stronki na necie na której ja czytałam opinie o tej komodzie, wiesz myśliłam tak jak Ty że komplet byłby super, ale widzisz kurcze te opinie mnie przestraszyły, tez oglądałam w Ikei zwykłe komody i przewijaki, zobaczymy jak w końcu zdecydujemy:-)
Klupś Komoda Safari - porównanie cen w sklepach internetowych
modlicha83
Fanka BB :)
Dziewczyny ja już uciekam, mój wrócił z piwka...
Życzę Wam przespanej nocy!!!

Życzę Wam przespanej nocy!!!

Blondi84
Mamusia Maciusia :)
Własnie farbuję włoski :-) jeszcze 4 min i zmywać będę :-)
Pewnie że Nasze forum najlepsze, ja jestem od maja i dobrze mi tu :-)
Dziewczyny dzis z prawej piersi, poleciały mi kropelki "siary", ale to dziwnie wyglądalo... aż zaczęłam krzyczeć i wołać męża, bo nie wiedziałam co jest grane w pierwszych sekundach... dzięki Wam po kilku chwilach zrozumiałam, że to "siara" o której pisałyście, dziękuję tak dużo się tutaj dowiedziałam od Was :-) :-) :-)
Dziewczyny dzis z prawej piersi, poleciały mi kropelki "siary", ale to dziwnie wyglądalo... aż zaczęłam krzyczeć i wołać męża, bo nie wiedziałam co jest grane w pierwszych sekundach... dzięki Wam po kilku chwilach zrozumiałam, że to "siara" o której pisałyście, dziękuję tak dużo się tutaj dowiedziałam od Was :-) :-) :-)
reklama
C
claudia4you
Gość
Własnie farbuję włoski :-) jeszcze 4 min i zmywać będę :-)
to potem wklej fotkę w nowych włoskach
Podziel się: