reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Tonia lepiej pózniej niz wcale:)) jeszcze i tak sporo się napiszesz:) tu jeden dzien bez forum i nadrabiania w czytaniu duuużooo:))

Martusia miłego weekendu i mam nadzieję że nie spłaszysz tortu:))

Ostatnia edycja:
reklama
Martusia życzę miłego weekendu no i oby torcik w całości dotarł do celu:-)

Pokusiło mnie by wypić herbatę z cytryną i zaczyna doskwierać mi zgagaaaaa. :szok:
Oj ja to zawsze coś wytworzę, no ale taka to już moja natura:zawstydzona/y:

Też mi się podoba , ze widzimy swoje śliczne mordeczki na avatarkch - tak chyba łatwiej zapamiętać

Życzę wszystkim dziewczynom udanych wieczorków i spotkań towarzyskich

My wieczorek spokojnie w domciu spędzimy bo mój jutro do roboty idzie - jak będzie pogoda....

A ja wypompowana

I co najgorsze - skończyła mi się kaszka :-(
Następnym razem kupie inny smak , ale bananowa już przetestowana....:-D

blondi a dlaczego mówisz, że opinie o komodzie nienajlepsze? Kurcze to muszę też popatrzeć u nas we Wrocku gdzie można by ją zobaczyć. Wiesz bo ja myślałam o tej komodzie albo żeby kupić komodę w Ikei taką zwykłą chyba za 300 zł. Ale tak pomyślałam, że ta z żyrafką byłaby fajna i trochę rozweselała pokoik....teraz to już cholercia nie wiem....
Jakie majtki kupiłaś? siateczkowe? takkie położna nam polecała

No poszukam Ci stronki na necie na której ja czytałam opinie o tej komodzie, wiesz myśliłam tak jak Ty że komplet byłby super, ale widzisz kurcze te opinie mnie przestraszyły, tez oglądałam w Ikei zwykłe komody i przewijaki, zobaczymy jak w końcu zdecydujemy:-)
Klupś Komoda Safari - porównanie cen w sklepach internetowych

Własnie farbuję włoski :-) jeszcze 4 min i zmywać będę :-)

Pewnie że Nasze forum najlepsze, ja jestem od maja i dobrze mi tu :-)

Dziewczyny dzis z prawej piersi, poleciały mi kropelki "siary", ale to dziwnie wyglądalo... aż zaczęłam krzyczeć i wołać męża, bo nie wiedziałam co jest grane w pierwszych sekundach... dzięki Wam po kilku chwilach zrozumiałam, że to "siara" o której pisałyście, dziękuję tak dużo się tutaj dowiedziałam od Was :-) :-) :-)

reklama
Własnie farbuję włoski :-) jeszcze 4 min i zmywać będę :-)

Pewnie że Nasze forum najlepsze, ja jestem od maja i dobrze mi tu :-)

Dziewczyny dzis z prawej piersi, poleciały mi kropelki "siary", ale to dziwnie wyglądalo... aż zaczęłam krzyczeć i wołać męża, bo nie wiedziałam co jest grane w pierwszych sekundach... dzięki Wam po kilku chwilach zrozumiałam, że to "siara" o której pisałyście, dziękuję tak dużo się tutaj dowiedziałam od Was :-) :-) :-)

to potem wklej fotkę w nowych włoskach

Do góry