Lenuszka
Mamusia Gajusi
Lena a nie chcesz do mnie na weekend przyjechac i mi pogotować i popiec pyszności?
Z wielką chęcią
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lena a nie chcesz do mnie na weekend przyjechac i mi pogotować i popiec pyszności?
to co mam się na ten weekend szykować? chłopa zabierz to z moim sobie popiwkuje a my pogadamyZ wielką chęcią![]()
Mój to taki dzikto co mam się na ten weekend szykować? chłopa zabierz to z moim sobie popiwkuje a my pogadamy![]()
odezwala sie ta wstydliwa co mnie nad morzem zaczepila.ja slepa jestem,przeszlabym po niej,i bym nie zauwazylaMój to taki dzikBadzo wstydliwy chyba ja bardziej
Ale z chęcia bym przyjechała do Torunia uwielbiam to miasto mam sentyment do niego
Przy okazji bym odwiedziła byłą firmę na Mazowieckiej
hehe wariatkaodezwala sie ta wstydliwa co mnie nad morzem zaczepila.ja slepa jestem,przeszlabym po niej,i bym nie zauwazyla
lena ja przez Ciebie co chwilę jakieś ciasto piekę, przez 10 lat nie napiekłam tyle co po urodzeniu dziecka, a co ja z dodatkowymi kg zrobię. I już myślę nad kolejnym ciachem((((((