ligotka
Fanka BB :)
Rutkosia piekny, niewiele odbiega od mojego nawet kształt jest podobny 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Vikiigus, prawdopodobnie masz racje, chociaz ja w zeszlym tygodniu malo chodzilam, chrisa nie bylo wiec siedzialam w domku, tez czulam ze cos mnie lapie wiec wolalam to przesiedziec...raz ubralam kozaki jak jechalismy na zakupy , ale tez w samochodzie, troche po sklepie chodzilamwiec nie wiem...moze tez pomysle o plaskich, chociaz przyznam ze nie mam
adidasy tylko
![]()
Anja26 super butki :-) ja nosze na obcasach ale na ciaze wole gruby obcas, dlatego kozaki sa super ;-) jak jestes przyzwyczajona do obcasow i bedziesz uwazac i raz je ubierzesz to chyba nic sie nie stanie
Mnie w sumie az sciska jak widze fajne butki na obcasie ale wstrzymuje sie z kupnem w ta zime bo wiem ze nie bede nosic :-(