reklama
fikusek1988
Mama Alanka:)
Na szczęście godziny przyjęć się zmieniły i jedziemy na 11 do pediatry nie będę musiała tak długo czekać czy u was w przychodni dzieci do roczku mają pierwszeństwo?
nie,u nas umawiaja na konkretna godzine,ale czasami jest poslizg i trzeba czekac,ale pierwszenstwa sie nie ma..
Pauluś89
Grudzień 2009
Dzień dobry. Ja tak w miarę wyspana, wstalismy o 7.30
teraz sobie lezymy i oglądamy tv. Pogoda u nas okropna niestety. Nawet pomysłu nie mam na jakiś prosty obiad Marzka mam nadzieję, że lekarz ci powie, że wszystko jest ok. Trzymamy kciuki
witam z rana
my wstaliśmy o 7 ;-) (oczywista tysiąc pobudek w nocy). Ale mimo to, mam dobry humor bo piękne słońce za oknem 
wczoraj zrobiłam sobie SPA
aż lepiej się człowiek czuje ;-) zrobiłam sobie między innymi peeling ciała i mam gladziutkie jak pupcia niemowlaka 
a poza tym, nałożyłam sobie maseczkę na twarz i przez pierwsze 5 minut myślałam że mi WYŻRE TWARZ
tak cholernie szczypało że myślałam że mi wypala ją 
przyleciałam z łazienki z tą maseczką na gębie do komputera i szukałam w necie o tej maseczce i podobno ona ma szczypać bo odkaża skórę
o matko, myślałam że tą maseczke ściągne razem ze skórą z mojej gębulki
masakra 
ale efekt końcowy super
twarz też mam mięciutką ;-)
-------
luuuzna doula jak dla mnie strzał w dziesiątkę! sama właśnie o tym myślę!!! tylko nie wiem czy byłoby gdzieś w moich okolicach takie szkolenie
ale mam wrażenie że troche za późno żeby je zaczynać.. chociaż... kurcze, super zawód 
my wstaliśmy o 7 ;-) (oczywista tysiąc pobudek w nocy). Ale mimo to, mam dobry humor bo piękne słońce za oknem 
wczoraj zrobiłam sobie SPA
aż lepiej się człowiek czuje ;-) zrobiłam sobie między innymi peeling ciała i mam gladziutkie jak pupcia niemowlaka 
a poza tym, nałożyłam sobie maseczkę na twarz i przez pierwsze 5 minut myślałam że mi WYŻRE TWARZ
tak cholernie szczypało że myślałam że mi wypala ją 
przyleciałam z łazienki z tą maseczką na gębie do komputera i szukałam w necie o tej maseczce i podobno ona ma szczypać bo odkaża skórę
o matko, myślałam że tą maseczke ściągne razem ze skórą z mojej gębulki
masakra 
ale efekt końcowy super
twarz też mam mięciutką ;-)-------
luuuzna doula jak dla mnie strzał w dziesiątkę! sama właśnie o tym myślę!!! tylko nie wiem czy byłoby gdzieś w moich okolicach takie szkolenie
mnie też się marzą te studiaLuuuzna- ja tez nie wiedziałam co to oznacza- a może by tak połoznictwo? Fajny zawód, powaznie bardzo mi się podoba ale studia troche cięzkie.
ale mam wrażenie że troche za późno żeby je zaczynać.. chociaż... kurcze, super zawód 
reklama
Pauluś89
Grudzień 2009
U nas kto szybciej przyjdzie ten szybciej wchodzi do gabinetu