reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Listopad 2009

Moje bzibzi już spi od 20 ;D a ja znowu nie wiem co robić ze sobą ;D
Ta jedna drzemka około południa jest super bo mały zasypia o 20 bez problemu, przy, lub po butli wieczornej, ale jak wypadnie druga drzemka ok 14-16 to juz wieczorem jest problem. Przyznam szczerze ze uwielbiałam dwie drzemeczki małego...ach...albo spanie co 2h w ciągu dnia....i ja się zdrzemnęłam i odpoczęłam ;D
No i co ja mam ze sobą zrobić dziś...spać aż szkoda...na necie siedzieć też szkoda...mąż nie przywiózł mi kolejnej częsci Gotowych na Wszytsko wiec nie mam co ogladac a brakuje mi 1 odcinka bo kolejne dwa już mam ;/
Dziewczynki u nas remont już prawie prawie ;D tylko sprzątania kupa bedzie bo wszystkie graty wnieslismy do lazienki, ktora kiedys juz byla zrobiona i kuchni juz kiedys robionej. Myslę ze za msc juz bedziemy na swoim a choinkę swoją już na 10000% bedziemy miec na górze!!! JUPI!!! ;D

Miłego wieczorka dziewczynki!!!!! Odpoczywajcie!!!

reklama
Ja musze posprzątać. Mój brat zostawił u nas plecak i nie ma go gdzieś zapodział.Taki bałagan u nas i żeby to jakiś duży dom był a tu 32m2.Płakaćźmi sięchce na ten bałagan,bo jutro znówbędzie to samo ale ja już siły nie mam.B sie drze ,bo zamiast cokolwiek robić to siedze na necie a przeciez też potrzebuje WOLNEGO czasu dla siebie.

Marta co się smucisz?

Byłam w szpitalu, malutka przesłodka blondyneczka :)
Wyobraźcie sobie że tak jak ona leżała na patologii i dziś na położniczym nikt oprócz męża jej nie odwiedza. Ja też nie chciałam jechać, bote dni powinna mama spędzić z maluszkiem, poza tym zarazki i tym podobne, ale sami chcieli żebyśmy wpadli. No i wiecie, matka rodzona żeby córki i wnuczki nie odwiedziła? Szok.
moja tez mnie nie chciała odwiedzic i nie odwiedzila ani razu. a co do bratowej to ojciec powinien dziecko ze szpitala odbierać

23 lata????????? i piszesz "juz" ??????? hahahah, poczekaj,az dotrwasz do 30 tki, jak ja za kilka tygodni! juz mam dola :)
hehe ja jak bylam przed to tez miałam dola a teraz jakos mi zwisa :D

Alez mieliśmy dzis wypadek! Michas wywrócil się z pchaczem tzn pchacz sie wywrocil a Michas przeleciał prrzez niego i udezyl buźką w podłogę. Ależ krwi było!!! już wyslałam, ze po zębach. Darl sie to zeby obejrzalam i ok ale krwi od groma, cąla paszcza, koszulka, ja. Myslałam, ze na szycie będzie trzeba jechać ale obeszło się :/

Kilolku wspolczuje upadku ale dobrze ze nic powaznego sie nie stalo.

Ilona pochwal sie nowa fryzura:-) co zrobilas?jaki kolor??

Kilolku wspolczuje upadku ale dobrze ze nic powaznego sie nie stalo.

Ilona pochwal sie nowa fryzura:-) co zrobilas?jaki kolor??

Miałam balejaż (blond+czekolada+ 8cm odrostów) a teraz mam pomalowana cała glowe na ciemny blond cappucino, no takie brazowe wyszły wpadajace w czerwien czy rudy. Ogólnie jest oki ale troche to potrwa zanim sie przyzwyczaje. Jak zrobie fotke to wstawie ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Wpadły siostry i było wesolo- polewałam im winko i co sie posmiałam to moje.. :)
co do wieku i dzieci... hmm ja mysle , ze to jest kwestia odpowiedniego momentu ktory jest rozny dla kazdej kobiety..:) ja raczej byłam/jestem z tych spokojnych studentek. Trzeba było zarobić sobie na studia dzienne i nie było czasu :) choć co poszalałam to poszalałam. taki mielismy plan- dziecko w połowie 4 roku, tryb indywidualny i tak kończe 5 rok z moim brzdacem. Z M lubimy sie pobawić w sopockiej Kolibie i tam na całego :) kiedys 23 latka z dzieckiem to normalka- moja mama juz miała dwoje. Teraz srednia wieku sie podniosła. Jak lezałam w szpitalu to czułam sie jak małolata :) dosłownie

Do góry