reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Listopad 2009

Witajcie,
I jestem już z WAmi :) mąż wrócił w nocy dziad jeden :) ale pojechałam sobie rano po butki zimowe, teraz mlody spi , maz pojechał do skarbówki a potem jedziemy po prezent dla Antka na jutro do ikei. Kupujemy tunel:) chce tez taki plastkiowe kolorowe talerzyki do ciasta i widelce i pewnie kupie 1000 niepotrzebnych rzeczy!!!!
gieoska ja zaplaciąłm w piatek z rana przelewem a wysłali mi wczoraj!!!! masakra i dostałam email ze nie odpowiadaja za opoznienia poczty!!!!! buractwo jak to okresliłaś!!!!

Marta ja juz dostalam rano nawet spoko za takie pieniadze tylko za duza jest na mnie i musze ja pozwerzac:-(a myslalam ze roz 38 bedzie ok.

reklama
WItajcie :) A my dziś kończymy roczek! Równo o 14.15 urodziłam syna :) Nie wierzę, że to już ROK! Ale nie będę Wam zanudzać bo większość już to przechodziła :)

wrócilam od lekarza eh ... zaczyna sie znów cos musze inhalować itp ... na szczescie bez antybiotyku dostalismy syrop ziołowy no i w pon/wt na kontrol ;]
rozmawialam tez o jedzeniu nocnym to mowila ze jedynie drastycznie bo inaczej nie da sie eh :|

hej laski

my dzis wstalismy po 9 ...tzn Igorek bo ja tradycyjnie nie spałam :-/ale chociaz polezałam :D
teraz drzemie łobuzial

oglądalyscie wczoraj top model?

odpadla Beata moja faworytka...nawet D oglądał ze mną,stwierdził że połowa to pasztety a nie modelki haha.mowie mu ze na pewno ktoraś Ci sie podoba,to powiedzial ze najbardziej Weronika łohohohoh.Pozniej dodał ze ja i tak najpiękniejsza:D:D:D:D uwielbiam te jego kity :D ...a wyleciec powinna PApierska użalaczka ,płaczka zadna z niej modelka.

hej laski

my dzis wstalismy po 9 ...tzn Igorek bo ja tradycyjnie nie spałam :-/ale chociaz polezałam :D
teraz drzemie łobuzial

oglądalyscie wczoraj top model?

odpadla Beata moja faworytka...nawet D oglądał ze mną,stwierdził że połowa to pasztety a nie modelki haha.mowie mu ze na pewno ktoraś Ci sie podoba,to powiedzial ze najbardziej Weronika łohohohoh.Pozniej dodał ze ja i tak najpiękniejsza:D:D:D:D uwielbiam te jego kity :D ...a wyleciec powinna PApierska użalaczka ,płaczka zadna z niej modelka.

a dla mnie ta Beata to najwiekszy pasztet byl beeheh ;P no widzisz co osoba to opinia ;-)

a tak pozatym to załapałam sie na koncówke i zaraz maly przysnie to obejrze w necie caly odcinek ;]

wiecie nie oglądam top model ale weszłam teraz na stronkę żeby zobaczyć twoją faworytkę cleo i muszę się zgodzić z kasiiulą że najbrzydsza z wszystkich...
a nasze najsławniejsze top modelki np Anja Rubik bleeeeeeeeeeeee

Dla mnie ten program jest żenujący , nie jestem w stanie go ogladać!!! :)
laseczki taki mam apel!!!! Wiem , ze to juz blisko koniec listopada , ale wciąż mamy urodzinki naszych skarbów i chyba kazdej mamie bedzie milo jak poczyta troche słów ciepłych skierowanych do jej pociechy :) nie ma wszystkich na watku URODZIONY , IMIENINY... ale wystarczy zajrzec do archiwum na liste i tam sa chyba wszystkie :)
nie ociagac sie !!!!
ha ha my mamy jutro !!!! :D

Nie oglądam top ... po prostu padam na ryłko... wczoraj spałam już ok.21.30, Gośka ok. 4.35 płakała, podeszłam do niej, przykryłam i ... powąchałam, orzekłam kupcia, dla sprawdzenia odchyliłam pieluchę, przygotowałam więc wszystko. Małżon przeniósł Gochę do nas i ..... kupsko okazało się fatamorganą... :-D:-D zmęczenie organizmu daje o sobie znać... ;-)

reklama
Do góry