reklama
femme fatal
Mama Ninki :)
dlatego trzeba żyć !
bawić się i korzystać ja się pochwalę i pokażę wam gdzie będę w tą sobotę :-)
[video=youtube;5t5atNIagns]http://www.youtube.com/watch?v=5t5atNIagns[/video]
Tylko że w tym roku ma być jeszcze dużo lepiej w końcu poszło wszystko do przodu
już się doczekać nie mogę :-)

[video=youtube;5t5atNIagns]http://www.youtube.com/watch?v=5t5atNIagns[/video]
Tylko że w tym roku ma być jeszcze dużo lepiej w końcu poszło wszystko do przodu

A ja myśle,ze koniec świata już się zaczął. On trwa etapami. To tak jak z początkiem. Te 7 dni to symbol a sami dobrze wiemy,ze to trwało znacznie dłuzej. A myśle,ze może końca końca swiata nie dożyje![]()
I tu masz kochana racje heheh ale sie temacik zaczolllllll bedzie co ma byc tylko mowie jest mi przykro ze nasze dzici musza zyc w takich czasch strasznych bo naprawde zaciekawe to one nie sa
umi2
Fanka BB :)
lenka zgadzam sie tym bardziej ze sami niszczymy nasza planete
soso jak swiat swiatem... nasi pra dziadkowie żałowali naszych dziadków że muszą żyć podczas wojny i wychowują sie w takich warunkach, dziadkowie pra dziadków, martwili sie że ich dzieci zyją w państwie którego nie ma... itd itp. Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma:-) Każde pokolenie moze wytknąć coś niepozytywnego za jego istnienia, wojny zabory nieudolni władcy. szkoda tylko że ludzie nie ucza sie na błedach
soso jak swiat swiatem... nasi pra dziadkowie żałowali naszych dziadków że muszą żyć podczas wojny i wychowują sie w takich warunkach, dziadkowie pra dziadków, martwili sie że ich dzieci zyją w państwie którego nie ma... itd itp. Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma:-) Każde pokolenie moze wytknąć coś niepozytywnego za jego istnienia, wojny zabory nieudolni władcy. szkoda tylko że ludzie nie ucza sie na błedach
Serduszko1
Umi świeta racja ....
Wiecie co mój syn mnie rozwalił przed chwila.... bawi sie z Kubą i nagle słysze taki " mamoooo Kuba mi oko złamał!!!!".... hehehe
Wiecie co mój syn mnie rozwalił przed chwila.... bawi sie z Kubą i nagle słysze taki " mamoooo Kuba mi oko złamał!!!!".... hehehe
lenka zgadzam sie tym bardziej ze sami niszczymy nasza planete
niiooo malo tego nie ucz sie a popelniaja je ze zdwojona sila ale sie jakos putawo zaczelo robic na forum
reklama
Serduszko1
hehe wiem wiem ale on to czasami tak palnie że niewiem czy sie smiac czy płakać hehe