reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ewi dla tego ze musiałyby umrzeć czy dla tego ze nie skorzystałyby z zycia?
femme zazdroszcze ci!!!
pati musze isc do sklepu po cos ale nie wiem po co:/

reklama
dlatego trzeba żyć ! :-D bawić się i korzystać ja się pochwalę i pokażę wam gdzie będę w tą sobotę :-)

[video=youtube;5t5atNIagns]http://www.youtube.com/watch?v=5t5atNIagns[/video]

Tylko że w tym roku ma być jeszcze dużo lepiej w końcu poszło wszystko do przodu :-D już się doczekać nie mogę :-)

A ja myśle,ze koniec świata już się zaczął. On trwa etapami. To tak jak z początkiem. Te 7 dni to symbol a sami dobrze wiemy,ze to trwało znacznie dłuzej. A myśle,ze może końca końca swiata nie dożyje:p

A ja myśle,ze koniec świata już się zaczął. On trwa etapami. To tak jak z początkiem. Te 7 dni to symbol a sami dobrze wiemy,ze to trwało znacznie dłuzej. A myśle,ze może końca końca swiata nie dożyje:p

I tu masz kochana racje heheh ale sie temacik zaczolllllll bedzie co ma byc tylko mowie jest mi przykro ze nasze dzici musza zyc w takich czasch strasznych bo naprawde zaciekawe to one nie sa

lenka zgadzam sie tym bardziej ze sami niszczymy nasza planete
soso jak swiat swiatem... nasi pra dziadkowie żałowali naszych dziadków że muszą żyć podczas wojny i wychowują sie w takich warunkach, dziadkowie pra dziadków, martwili sie że ich dzieci zyją w państwie którego nie ma... itd itp. Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma:-) Każde pokolenie moze wytknąć coś niepozytywnego za jego istnienia, wojny zabory nieudolni władcy. szkoda tylko że ludzie nie ucza sie na błedach

Umi świeta racja ....

Wiecie co mój syn mnie rozwalił przed chwila.... bawi sie z Kubą i nagle słysze taki " mamoooo Kuba mi oko złamał!!!!".... hehehe

lenka zgadzam sie tym bardziej ze sami niszczymy nasza planete
soso jak swiat swiatem... nasi pra dziadkowie żałowali naszych dziadków że muszą żyć podczas wojny i wychowują sie w takich warunkach, dziadkowie pra dziadków, martwili sie że ich dzieci zyją w państwie którego nie ma... itd itp. Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma:-) Każde pokolenie moze wytknąć coś niepozytywnego za jego istnienia, wojny zabory nieudolni władcy. szkoda tylko że ludzie nie ucza sie na błedach

niiooo malo tego nie ucz sie a popelniaja je ze zdwojona sila ale sie jakos putawo zaczelo robic na forum:p

reklama
Do góry