reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Krągłości i okrągłości majówek 2011-zdjecia i waga

reklama
Apel :-)

Babeczki które jeszcze nie ujawniły swoich brzuszków nie krępować się tylko chwytać za aparat i robić a potem nam tu szybciutko pokazywać :tak::tak::tak:

DSC00229.jpgDSC00231.jpg
wstawiłam zdjęcia aktualnego brzuszka..ale nie wiem co jest grane. że są takie obrócone - jak je oglądam na komputerze, to wszystko jest OK;/ wrrrrrrrrr więc sorki, spórbuje jeszcze to jakos naprawić by lżej się oglądało...

no to i ja się zmierzyłam - dzisiaj 84cm...
ale tak jak i alex2712 - przybyło mi w udach, w biodrach i na twarzy - chyba wolałabym by tylko brzuszek rósł;)

Ostatnia edycja:
martini - hahaha, patrzę na to pierwsze Twoje zdjęcie i patrzę i sobie myślę: ale dziwny ten brzuch tak dziwnie wyskoczyła kuleczka, czy co??!!?? hahaha, a to biust!!!

reklama
to widzę że nie tylko ja miałam zagadkę ogłądajac brzuszki Martini
rewelka kręciłam głową we wszystkie strony

Do góry