reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcóweczki 2011

Bosa strasznie mi przykro.. tak długo czekałaś i klops.. nic już się nie da zrobić?? Może w sobotę popracuje przez telefon ;)

Mój kochany przeszedł dzisiaj samego siebie, przyjechał po mnie do pracy, zakupy już zrobione, w domku ja leżałam i odpoczywałam a on zrobił pycha pastę, teraz ja uprawiam słodkie lenistwo z czekoladką i BB, a on z Fredzikiem pojechał do rodziców zmieniac koła.. Mam ze 2 godzinki ciszy, spokoju i relaxu ;)

Acha znalazłam jeszcze jedną fotę, nie wyglądam na niej zbyt rewelacyjnie, ale niech będzie:
Zobacz załącznik 303323

reklama
Eeeeee Malina ale masz fajnego meza :) a z tych fotek to mi sie smiac chce bo na wiekszosci albo jestesmy tyłem albo widac tylko skrawek nas ,jedynie Ty Agus jestes widoczna,jeszcze ktos pomysli ze ja z Gosia sie ukrywałysmy;)

jestem w końcu doczytałam co i jak u was
no więc odnośnie twardnienia brzusia to prawdpodobnie sa ta skurcze BRAXTONA jakiegoś tam i są to normalne skurcze przygotowujące macice które pojawiaja sie zazwyczaj po20tyg czyli wszystko sie zgadza:) nie ma sie co martwić

U MNIE ZA OKNEM BIAŁO DO KOGOŚ JESZCZE DOTARŁ BIAŁY PUCH?
wiecie co mnie martwi że czuje mała tylko pod pępkiem i to dość nisko a za tydzień macica powinna być u mnie na wysokości pępka gin twierdzi że to normalne ale jakos nie jestem spokojniejsza tym bardziej że niektóre z was maja już gniecione pod biustem
wogóle to rano mi sie na jakims nerwie ułożyła masakra wogóle nie mogłam sie ruszyć musiałam łyknąć nospe bo bym do ortopedy nie dotarła na szczescie później przeszło ale tak sie wsciekłam w przychodni że masakra bo byłam na 9,20 umówiona wchodze 9,10 a tam czarno od ludzi i nikt nie wchodził na swoja godzine tylko jak piguła wyczytywała więc weszłam o10,30 normalnie furi bym dostała w dodatku dostałam skierowanie na 10zabiegów w trybie pilnym zachodze sie zapisać i co sie okazuje że musze za nie płacić!!!!!
to na cholere mi to skierowanie i po co płace składki!!!!!mam zaczac chodzić od jutra ale jak spadnie kupa śniegu to nie pójde bo musiałabym iśc sama a nie daj Boże jak sie poslizgne a musze iśc z buta bo żaden autobus tam nie jedzie brrrrr
normalnie kopła bym kogoś

Dziewczyny jedno ważne info, warto iść na to spotkanie Mama rozmawia, bo każda uczestniczka ma 200 zł zniżki na krew pępowinową, jeżeli oczywiście któraś z Was się zdecyduje pobrać. Dla tych z Trójmiasta to wiem, że oferta ważna do końca listopada, tzn. do końca listopada trzeba podpisać umowę. Jestem w temacie, bo dla Ignasia pobieraliśmy i teraz się dowiadywałam, więc mam zniżkę na drugie dziecko i dodatkowo te 200 zł, a to wg mnie spory upust.

Bosa, na Twoim miejscu też bym się poryczała. Może rzeczywiście uda Wam się przełożyć wyjazd?

A ja kupiłam dzisiaj w takim sprawdzonym garmażu naleśniki ze szpinakiem i były takie pyszne, że żałuję, że tylko 2 kupiłam.

fuck Wiki ma ospę :O denerwuje się i marudzi bo brzuszek swędzi - ma kilka chrostek na brzuchu i pleckach i temp. 38st. Taaa wrócił aż na 3 dni do przedszkola ...

teściów wyslałam do apteki
znacie jakies sposoby jak sobie poradzić z tym syfem???

Biedna Bosa, co za okropny szef, jak tak można? :no: nie dziwię się, że ci nerwy puściły, może jakoś da się to jeszcze rozwiązać? Niech szef zapłaci za bilety na późniejszy termin, może jakieś mniejsze prywatne linie będą miały bilecik?

Pinka, cudne zdjęcie!

papciarku, uważaj na tym tym śniegu, ja na prostym chodniku się glebłam, to nie chce wiedzieć co będzie zimą... Dziś miałam taki słaby dzień, zawroty głowy i nogi mi się plątały:zawstydzona/y:

Pastelka
, biedny Wiki, widzę, że teraz te wasze dzieciaczki co chwilę na coś chorują:no:

reklama
Hej laseczki-marcóweczki
Harsz- mam nadzieję ze z synkiem lepiej
Bosa-:-(, szkoda tego wekendu
Pastela- u nas zadziałał 90% spirytus, spalił te pęcherzyki i tyle, troche piecze ale tylko chwilę
Co do skurczy - fizjologiczne są niegolesne, jeśli przy skurczach brzuch boli to jest to wskazanie do pilnej konsultacji z lekarzem. W mojej pierwszej ciązy twardnienie brzucha okazało się skurczami partymi w 32 tyg.ciąży, dlatego nie należy ich bagatelizować ale nie panikować jesli są niebolesne, przechodzą po odpoczynku lub nospie:-)
A co do stajni i jazd rekereacyjnych to też róznie to bywa. My jeździmy z synem na koniach do rekreacji ale w stajni sportowej i jest super, konie są "czułe" na jeźdźca i na to, co potrafi, nie ma tam gadżecieaży ani przemadżałych nastolatek.

Do góry