Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
1 pełna dawka to 150 mg czyli 2 "normalne". To samo zreszta napisałam, że jesli leżenie nie pomaga ani nospa lub napinaniu brzucha towarzyszy ból to wskazanie do PILNEJ konsultacji z lekarzem. Ale jeśli mija po nospie lub odpoczynku to jest to fizjologiaVetka moja ginka mówiła że jak po1 dawce nospy forte nie przejdzie to trzeba jechać na ip sprawdzić co sie dzieje
no niestety póki siedział ze mną w domku czyli 1 rok życia nie chorował wcale, potem z nianią rok tez był drowy jak rybka, no ale zaczęło się jak poszedl do żłobka i w przedszkolu nie jest wcale lepiej ... cóż spędza więcej czasu w domu niż w p-lu i tak wszystkie inne dzieci które znam... więc albo starajcie się potem o dobrą nianię, babcię, albo będziecie ciągle na L4 a szef wiadomo nie będzie szczęśliwy, ale dziecku w chorobie tylko z mamą jest najlepiej...
Pastelka[/B], biedny Wiki, widzę, że teraz te wasze dzieciaczki co chwilę na coś chorują![]()
ja tez bede trzymac a z tym szampanem to chiba w ciazy nie poszalejesz-nio chiba ze picolloOla- trimam;-):-) jak kupi stawiasz szampana
![]()