reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

co do farbowania - jak już temat się zaczyna - mam naturalne i szczerze nie przepadam za moim kolorem włosów. Toleruję bo boję się odrostów, ale chętnie bym na jasny blond się machnęła. Myślicie, że by się udało? Z ciemnego na jasny? Czy lepiej pasemka? Myślę o farbowaniu w salonie bo sama nigdy się nie farbowałam i bym pewnie sknociła.

jak ne sprobojesz sie nie dowiesz hahh ale szczerze tobie latwiej zrobic blond jak mi :D:DD bo ja mam czarne eraz schodze zafarbowalam odrsty na machon i teraz tylko na machon bede farbowac a z machona na jasny brazzz i potem na blond :DD:D

taka czerwien mam na odrostach ale nie chamska czerwien wiecie o co mi chodzi wiec teraz t5ylko ten kolor i zapuszczam wlosy:D z tylu smieszne wygladam bo mialam krotkie na chlopak prawie a terazzzzz takei kikuciem i leza ehhh

Hej ;)

Pokazuję się, bo jakoś ostatnio tęsknię za wami ;)

Mnie ogarnął świąteczny nastrój i mam wielką ochotę zacząć robić ozdoby świąteczne ^^
Jutro zaczynam kupować pomarańcze i będę robić plasterki suszone :)

A tuż przed świętami całe pomarańcze i cytryny zdobione goździkami... podobno zapach niesamowity :)

Szukam jeszcze stron jak robić inne owocowe ozdoby ^^

A jeszcze w końcu jutro zamawiam wszystko co potrzebne do robienia kolczyków i mam nadzieję, że jakoś mi to wyjdzie... ^^

Malutki kopie strasznie, i bardzo się ciesze, bo przyjemnie wiedzieć, że się kołysze w brzuszku. Wczoraj segregowałam wszystkie ubranka po moim bratanku... Były tego 3 pudła i 2 duże siatki... Istne szaleństwo, siedziałam nad tym 3 godziny =|

Butelka z LOVI kupiona w mega promocji jak dla mnie. Byliśmy w sobotę w Smyku. Zaspokoić rodzicielskie potrzeby
=)
No i od razu na dział z artykułami dla dzieci. Krzysiek kupił nożyczki, gruszkę i smoczek z zapinką a ja tę butelkę...
Tylko, ze sama butelka 250m kosztowała 26zł... A ja znalazłam ostatni komplet gdzie była butelka i do tego 2 smoczki: jeden zwykły i jeden na kaszkę i to wszystko 30 zł =] Krzyśka zakupy też 30zł i tak oto wyszliśmy zadowoleni z zakupów =)

i bardzo sie ciesze ze zakupy wyszly heheheheheheh jak zaczniesz robic te kolczyki ja chce !!!!! ile za sztukeeeee chyba ze jakies gratiski:p

Ostatnia edycja:
reklama
Kiniorek ja polecam zamiast gruszki fridę - nie podrażnia w nosku niczego bo się nie wkłada tego do noska. A jak fajnie odciąga.

Soso no niby racja, że jak nie spróbuję to się nie dowiem hehe, ja już na głowie z fryzur miałam wsjo, i na chłopaka fryz, i do łopatek włosy, i asymetrie i warkoczyków cała główka, no ale farbowac się boję=P hehe. Dzięki temu, że wiele koleżanek non stop narzeka na odrosty=D

Ostatnia edycja:
soso spokojnie =) jak mi przyślą i zrobię to na pewno pokażę wam co mi powychodziło ;) mam już kilka pomysłów na kolczyki więc powinno coś się "urodzić" przed świętami ;)

Vegas no gruszka już kupiona więc jak się zepsuje to w tedy kupimy coś innego ;) na razie jest to co Krzysiek kupił, niech się cieszy ;)

ja mam gruszke,frida to dla mnei cos obrzydliwego i wbrew pozorom tak samo moze podraznic mimo ze sie nie wklada calkiem do noska,ale tez nie mozna jej duzo stosowac.

ja mam gruszke,frida to dla mnei cos obrzydliwego i wbrew pozorom tak samo moze podraznic mimo ze sie nie wklada calkiem do noska,ale tez nie mozna jej duzo stosowac.
ja z doświadczenia to napisałam - stosowałam gruszkę przy bliźniakach /bratankach/ bo tylko to mieli i mało, że źle się tym ściągało to jeszcze włożyc do nosa sobie tego nie dali i nieraz mieli podrażnione dziurki. Przy Małej stosuję fridę - fakt, że na widok fridy beczy, ale to już jej widzi mi się hehe, ale sprzęt fajny, ładnie odciąga, mi to w ogóle nie obrzydza przecież rureczka długaśna jest, fajnie się to czyści potem w wodzie i przykłada się do dziurek a nie w dziurki.

U nas zimno i wieje, ale śnieg od wczoraj nie padał. W domku siedzę cały dzień, bo rano na zajęcia zaspałam, więc sobie je odpuściłam. A jak małą chciałam po obiedzie na spacer wziąć, to się okazało, że P. ją akurat położył spać i szkoda mi było ja budzić. Jutro za to zaliczymy dłuższy spacer, bo do rodziców na odgrzewaną pizzę się wybieram (moja mama myślała, że się dziś pokażemy i dziś upiekła). Ale domowa pizza nawet zimna jest smaczna:biggrin2:
Daffi mam nadzieję, że teraz nareszcie problemy kupkowe się skończą
Femme Ale laseczki, super, że się dobrze bawiłyście :tak:
patrycja9009 Popijaj herbatkę z cytrynką, wejdź pod kocyk i się kuruj, żeby na chłopców nie przeszło:biggrin2:
Ewi pochwal się fotkami, jak już myszka będzie gotowa:tak:
Soso jestem świadkiem jehowy :)
No proszę, ja się szczerze przyznam, że zawsze mnie denerwowali świadkowie Jehowy zaczepiający mnie na ulicy z jakimiś książeczkami i broszurkami:zawstydzona/y:
Vegas a może to @? Kiedyś mi się zdarzyła po niecałych 3 tygodniach od poprzedniej. Może skontaktuj się chociaż z położną? Śliczne fotki.
Ja też mam fridę i bardzo zadowolona z niej jestem, choć mała nieco mniej;-) Naprawdę skutecznie odciąga:tak:

dla mnie gruszka też porażka, Frida brutalna ale pewniak ale z tych 'fridowatych' polecam przyrząd o nazwie Katarek, podpina się go do odlurzacza:) wbrew myślom że nie wiadomo jak ciągnie, ściąga katarek delikatnie i wszystko:) dla mnie rewelacja :tak:

Konniczynka to owula bo tak wypada. Ja stosuję plastry, więc cykle są dosyc regularne przy ich stosowaniu.
Ale masz słodką córcię=)

reklama
Do góry