• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
vegas a mi sie wydaje ze teraz sie nakrecasz,stresujesz i dlatego to plamienie sie przedluza:)
na ogół przez stres stopuje wszelkie plamienie.
Ja się nakręcam hmm nie wiem w sumie, ja wiem, że w ciąży nie mogę byc bo to dopiero byłaby kiszka. Zastanawiam się tylko czemu się dzieje jak się dzieje, to normalne, że się martwię.

Dałam foty wyżej=)

na ogół przez stres stopuje wszelkie plamienie.
Ja się nakręcam hmm nie wiem w sumie, ja wiem, że w ciąży nie mogę byc bo to dopiero byłaby kiszka. Zastanawiam się tylko czemu się dzieje jak się dzieje, to normalne, że się martwię.

Dałam foty wyżej=)
stouje?:) raczej nie...ja jak stesowalam sie wyrwaniem zeba to dostalam @ tydzien przed czasem,mi gin zawsze mowil ze przez stres mozna dostac plamienia,wczesniej @:)

stouje?:) raczej nie...ja jak stesowalam sie wyrwaniem zeba to dostalam @ tydzien przed czasem,mi gin zawsze mowil ze przez stres mozna dostac plamienia,wczesniej @:)
ja na razie tak jak pisałam wyżej uważam, że wypada mi owula i rozumiem, że może byc plamienie, nawet i te 4 dni bo przecież wiadomo, że są plamienia nie tylko owulacyjne, ale również okołoowulacyjne. Plamiłam nieraz w czasie owulacji, ale nie aż tyle. Wczoraj połowa tampona we krwi, dziś cała wkładka. W pt troszkę, w sobotę też. Mam nadzieję, że się to skończy jak najszybciej. Pierwszy raz tak boleśnie to przechodzę i się troszkę martwię. Ale racja - czas przystopowac myślenie o tym.

ja na razie tak jak pisałam wyżej uważam, że wypada mi owula i rozumiem, że może byc plamienie, nawet i te 4 dni bo przecież wiadomo, że są plamienia nie tylko owulacyjne, ale również okołoowulacyjne. Plamiłam nieraz w czasie owulacji, ale nie aż tyle. Wczoraj połowa tampona we krwi, dziś cała wkładka. W pt troszkę, w sobotę też. Mam nadzieję, że się to skończy jak najszybciej. Pierwszy raz tak boleśnie to przechodzę i się troszkę martwię. Ale racja - czas przystopowac myślenie o tym.

Zdiecia super:)

kochana no widzisz skoro to na owulke to koniec kropka i nie rozmyslaj a zobaczysz ze bedzie ok:)

Wiecie co Laski, nadal chodzi za mną pizza. Ja zawsze jak jestem głodna to mam smaka na fast foody=P dobrze, że nie mam kasy bo byłabym gruba, że hej! My nadal nie wiemy co kupic Małej pod choinkę=P ale mamy parę ulic dalej hurtownię dziecięcą to coś znajdziemy. Tak samo dla bratanków, bratanicy, siostrzeńca męża i Chrześniaczki=) sporo tych dzieci=D dla rodziców, teściowej, babki i ciotki mamy wymyślone już prezenty. No i dla męża jeszcze rozmyślam=P

byc może i stres robi dużo, ja zaczęłam dopiero od dziś wieczora porządniej się stresowac bo ta wkładka mnie przeraziła hehe.

Zdiecia super:)

kochana no widzisz skoro to na owulke to koniec kropka i nie rozmyslaj a zobaczysz ze bedzie ok:)

sliczne foteczki kochanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a co do pieniazkow do gina ja place 100 bo ta sobie liczy miasto dalj 60 km dalejgdzie mieszkalam wczensiej z mama bo ona sie wyprowadzila do wiekszego liczyla sobie ginka tylko 50 ale nie bede jechaa specjalni 60 km do gina dalej
hmm kochana jak nie przejdzie lec do ginaaa a jak przejdzie to poczekaj :)

a ja wam wspominalam ciagla was kiedys macica ?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry