reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Soso wiem o czym mówiesz my z moim wynajeliśmy to mieszkanie też całkiem puste.... musiliśmy je całe wyposażyć....
A mieszkanie z teściowa ma swoje plusy hehe... Mieszkałam z nią ponad 3 lata... były gorsze i lepsze dni... ale jednak nie ma to jak mieszkanie samemu ze swoimi dziećmi bez teściowej hehehe

nio masakra jest kszty gonia koszty masakra jakas

a znasm to wiareeee nawet jak byla mlodsza cjodzilam pare razy na takie spotkania

nio i kobetki pouciekalyyyy

Ostatnia edycja:
reklama
Ja ogladam teraz Majke i zaraz karmienie małego i bedzie szedł spac...;]
Do jutra jak tak dalej bedzie padac to nie wyjde z domu tak mnie zasypie:////
Leceee...

nio przy zmianach mleka czy kaszki dzieja sie takie rzeczy masakra wem cosco tym oby to bylo to o czym mowiszz kochana zeby maluysia sie juzn ie meczylaaaaa 3mam kciukasy za lale i mame :p

a co do swiat wlasni kupilam takie autko na wspolke z oja siostra bo samej nie dala ym rady kupiiccc musze sie pochwalic wam

!^! HIT SEZONU- NOWY MODEL AUDI NA AKUMUL.+ PILOT (1325187602) - Aukcje internetowe Allegro
my coś podobnego chcemy Myszce kupic na Dzień dziecka=) też auto, ale na pewno nie różowe bo może uda nam się miec w przyszłości syna, więc lepiej neutralne kolorki.

Byłyśmy pół godzinki na sankach, jeju, ale Myszka miała frajdy=D robiłam fotki komórką bo cyfrówkę mamy zepsutą=/ eh. No ale wstawię jak tylko znajdę kabelek do tej kom by na lapa zrzucic=) to Wam pokażę=)

A teraz znowu o moim zdrowiu.. kurka wodna dziwne te plamienia owulacyjne..dziś cała wkładka z krwi a jak byłam się załatwiac to jak się podcierałam to też krew.. plamiłam nieraz w owulację, ale na pewno nie tyle.... jak plamiłam to z 2 plamki miałam i koniec a teraz od 4 dni plamię...=( i to tak jakbym miała lekką miesiączkę a jestem w połowie cyklu........ no i brzuchol boli typowo jak na @

Ostatnia edycja:
my coś podobnego chcemy Myszce kupic na Dzień dziecka=) też auto, ale na pewno nie różowe bo może uda nam się miec w przyszłości syna, więc lepiej neutralne kolorki.

Byłyśmy pół godzinki na sankach, jeju, ale Myszka miała frajdy=D robiłam fotki komórką bo cyfrówkę mamy zepsutą=/ eh. No ale wstawię jak tylko znajdę kabelek do tej kom by na lapa zrzucic=) to Wam pokażę=)

A teraz znowu o moim zdrowiu.. kurka wodna dziwne te plamienia owulacyjne..dziś cała wkładka z krwi a jak byłam się załatwiac to jak się podcierałam to też krew.. plamiłam nieraz w owulację, ale na pewno nie tyle.... jak plamiłam to z 2 plamki miałam i koniec a teraz od 4 dni plamię...=( i to tak jakbym miała lekką miesiączkę a jestem w połowie cyklu........ no i brzuchol boli typowo jak na @

mowie kochana lec do lekarza z tym plamienioem a sanki frajda wierze moja mala nie widzi snigu wiec i nie bedzie sanek ehhh wstawiaj fteczki kochana wstawiaj
a co do mnie mialyscie tak ze jak rbilyscie siusiu ciagnol was brzuch mnie tak ciagnie w dol ze az boliiimartwie sie

a my juz w pidzakch w lozkuczujecie hehehehehe

Oj Vegas nie podoba mi sie to Twoje plamienie:/ lec do gina szybciutko...

u mniee Miki śpi już, Daniel położony tez spac, hania bedzie ogladac pszczółke maje;] i dzien zleciał....

Soso, ale nie wybulę 100zł, ja chodzę prywatnie. Poczekam jeszcze trochę i potem będę się martwiła co dalej. Próbuję sobie przypomniec kiedy @ miałam, na pewno w przedziale 11-15, więc jak nic wypada teraz jakoś owula, może dziś jest bo ból jak na @ jest. Masakra jeszcze nigdy tak poschizowanego cyklu nie miałam.

schizowałam wczoraj, że jak nie owula to może jest to coś z jakąś ew. ciążą związane, typu zagnieżdżenie czy coś, ale to brzmi zbyt nieprawdopodobnie //w kwietniu 09 jak jeszcze nie wiedziałam, żem w ciąży to po owuli plamiłam na kolor toffi 3 dni i wiem, że wtedy to było zagnieżdżenie//. No ale teraz jestem na plastrach!! wr

Ostatnia edycja:
Vegas wiesz ze nie ma 100% antykoncepcji..... :-p A nie masz gdzies panstwowo gina? ehhh
tak, wiem, że nie ma 100%, ale mimo wszystko ufam plastrom i UFAM, że to tylko owulacja. Poważnie już nieraz plamiłam w owulę, ale na 100% nie trwało to 4 dni i nie tyle tej krewki było.

Państwo mam, nawet sąsiada, ale zna mnie od małej a jego córka była moją przyjaciółką 10 lat, po czym się obecnie bardzo nie lubimy i do niego nie pójdę. Są inni państwowo, alem się uparła, i chcę iśc do mojej gin chocbym tę 100kę miała wydac bo jej ufam i wiem, że będę miała w razie W wszystko zrobione, ona zawsze usg robi by sprawdzic stan narządów, ja wtedy wiem co się dzieje we mnie itd.
Póki co zaczekam.

Daffi miała ostatnio podobną syt, może mnie tym zaraziła=P

Ostatnia edycja:
reklama
No tak:-) tyle z e Daff nie miala okresu długo a Ty plamisz:-p troszke inna syt.:-)
ale ona po 2tyg od @ dostała znowu @=P tyle, że ja stosuję plastry a ona chyba nic.. eh

oo coś milszego - mam kabelek do komórki, więc zaraz zapodam fotki=)

te 2 pierwsze to są z października bodajże a te z sanek i ostatnie to z dziś=)
Jakośc taka jaka jest bo to z komórki.
Sanki pchała mama, ja robiłam foty:-)

Zobacz załącznik 304852Zobacz załącznik 304851Zobacz załącznik 304853Zobacz załącznik 304854Zobacz załącznik 304855Zobacz załącznik 304856Zobacz załącznik 304857Zobacz załącznik 304858

Ostatnia edycja:
Do góry