reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

reklama
O przypomniało mi sie. Marta skończyłam książki. "Marcie" nie podołałam niestety psychicznie, "Lektor" wiadomo, zresztą wpasował się w moje upodobania, ale "Wichrowe wzgórza" coś PIĘKNEGO!!! Myślałam że to będzie mdła opowieść z kilometrowymi opisami przyrody, ale nie! Wspaniała i aż płakać mi się że juz ją przeczytałam :)

O przypomniało mi sie. Marta skończyłam książki. "Marcie" nie podołałam niestety psychicznie, "Lektor" wiadomo, zresztą wpasował się w moje upodobania, ale "Wichrowe wzgórza" coś PIĘKNEGO!!! Myślałam że to będzie mdła opowieść z kilometrowymi opisami przyrody, ale nie! Wspaniała i aż płakać mi się że juz ją przeczytałam :)

"Marta"- 100% nieszczęść na kilkudziesięciu stronach:tak:
Więc tak książki przeczytane , Twoje klocki są u mnie , co to może znaczyć?:-D

smiejcie sie, smiejcie z mojego mlotka :))) jakby nie on to samochod by tam zostal,a ja z buta z dzieckiem do domu.dobrze, ze w razie czego mialam wozek w samochodzie.
dziunka, moj jest po powaznej operacji, nie moze prowadzic samochodu az do stycznia, a poza tym wczoraj wyszedl z domu pierwszy raz od tygodnia, w sklepie zaczelo mu cos wyciekac z rany i zle siepoczul, zaraz zadzwonil,zeby po niego przyjechali, bo jakbym miala go odwiezc, to nigdy nie dojechalabym do domu, on mieszka w domu po srodku pola, z prywatka (czyt. nieodsniezana) waska zwirowa droga. zadzwonil a mi kazal natychmiast jechac, bo widzial,co sie dzieje na dworze.
najlepsze bylo jak wyjechalam z supermarketu (troszke poza miastem) a tu glowna droga, bokiem idzie matka z wozkiem i drugim malym dzieckiem, jakies 3 lata, ktore ledwo dreptalo za tym wozkiem. myslalam,ze ja zabije za to. moj samochod sie slizga, inne tak samo,a ta p.izda, z dziecmi na drodze i jeszcze stanela i sobie w torbie grzebala!!! otworzylam okno i kazalam jej zejsc z tej drogi (obok chodnik, zeby nie bylo) to jeszcze patrzyla na mnie jak wariatke#
dzisiaj to nas zasypalo na maksa. zimno nie jest, ale sniegu z 70-80cm. z mojej ulicy wyjechal 1 samochod, landrover i tyle. odsniezylam moje dojscie do domu,schodki i dojscie starszej sasiadki i musialam wziac prysznic, tak sie spocilam. bramy nie moglam otworzyc, tyle sniegu.szkoda,ze nie mamy sanek,ale amelka by sie cieszyla, super pogoda.

Czesc dziewczynki
Ale u mnie zimnica, rano było -20 brrrra teraz z -18, taki mróz i to tak nagle????? Piec na 55 stopni ustawiony i zimno w domu (normalnie na 45 ustawiamy), zmarzłam jak siedziałam sobie przy laptopie :( Mały spi, ja mialam sie z nim zdrzemnąc ale musialam wystawic na allegro krzesleko do karmienia bo wogole go nie uzywamy :(
Kurczę kurtki nie mam dobrej bo niby waga prawie ta sama co sprzed ciąży ale chyba w ramionach się rozrosłam ze ciasno mi w dopasowanej kurtce :( Kiedy i jak do W-wy skoczyc na zakupy??? buuuuu
Dzis mam mężlulka w domku bo powoli sie przenosimy na gorę, jupiiiiiiiiii

Ula pochwal się remontem :-):-):-):-)

Banana jesteś WIELKA:-):-):-):-)

Dziunka
<przytulam> :-:)-(
laseczki czy wam parują okna?? bo mi tak:-:)-( a w kuchni to już sodoma i gomora kupiłam ten metylan stop wilgoci ciekawe czy pomoże może któraś go ma??

Ula pochwal się remontem :-):-):-):-)

Banana jesteś WIELKA:-):-):-):-)

Dziunka
<przytulam> :-:)-(
laseczki czy wam parują okna?? bo mi tak:-:)-( a w kuchni to już sodoma i gomora kupiłam ten metylan stop wilgoci ciekawe czy pomoże może któraś go ma??

u mnie wszystkie okna paruja. Ale w UK to norma...

Witam sie po dlugiej przerwie. U mnie byli tesciowie na tydzien, a ja ciagle albo w pracy albo gotuje, sprzatam i na nic czasu nie mam :(
Dzis w domku z Oliverkiem bo bylam z nim u lekarza no i niestety antybiotyk bo maly ma zawalone oskrzela :( ahhh tak mi go zal. Mam nadzieje ze szybko wroci do zdrowia ;-)

reklama
aga,ale ze co? :))))) z tym mlotkiem? kolega mi kiedys pokazal,gdzie mam walnac,tylko wczoraj bylo juz ciemno i walilam na slepo:))

mi paruja okna w sypialni po nocy i w kuchni, jak gotuje.i w lazience, jak sie kapie,ale nie mam pojecia co z tym zrobic.okna nie otworze,bo za zimno

a co to za specyfik?

Do góry