B
Beata1988
Gość
Dowikla coś Ci siedzi na żołądku? Mi jak coś siedzi to tylko gazowane pomaga 
Ja też uciekam
Kubę spać trzeba położyć i sama padam
do jutra Laseczki :-)

Ja też uciekam

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
...
MH mi się jakoś yorki nie podobająno ale wiadomo kwestia gustu :-) ale ja to na psa narazie nie mam co liczyć
może na przyszły rok
...
...
Dla mnie york to za mały stworek .
Ja bym mogła zdeptać przypadkiem.
...
Witam wieczorkiem
Juz sie wykapalam i umylam wloskiMlodzi poki co sie bawia i mam luz
Dominik juz prawie nauczyl sie zawiazywac buty
Wlasnie mowili w tv ze jest u nas -10 a odczuwalne nawet jak -25
Kurde a na moim stadionie dzisiaj moj Lech gra z Juventusem i mam tylko nadzieje ze mi nie odwolaja tego meczuBo juz na niego czekam z niecierpliwoscia
A z drugiej strony to wspolczuje tym pilkarzykom,bo biedni nie beda mieli łatwo:-(
AS
Daj mi kobieto troszke tego powera
Ja to ostatnio robie tylko to co musze,albo nawet nie
Jakos tak nei czuje jeszcze tych swiat
BEATKO
No to poszaleliscie na zakupkach
LIDUS
No nie gadaj ze juz sa poprzebierane zabawkiNo ale dobrze ze udalo Wam sie cosik kupic
A moj mlody to raczej chory nie bedzie;-)Bo moje dzieci to sa takie dziwne gatuny
Oni to najchetniej spaliby w nocy w samych gaciachAle ostatnio juz na szczescie coraz rzadziej zdarza Im sie sciagac pizamki
No dobra ,ale po co Ci fotka tej firanki?Dowikla ja nawet na pogodę nie patrzę nie chce się bardziej dołowaća teraz patrzyłam przez okno i sypie u mnie jak nie wiem co
jutro rano będzie masakra na drogach
As ja chcę zdjęcie tej firanki![]()
Oj to trudno nawet psem nazwać.Mi to się podobają najbardziej dogi arlekinyNo ale nie była bym w stanie takiemu psu warunków zapewnić :-( A Yorki są śliczne
Mojej Helenie marzy sie ten mini minito dopiero jest maleństwo
Dzieci marudza, raczej sobie nie posiedze przed kompem
Dobranoc.
Witam i ja :-):-):-)
U nas też wiatr pizga jak diabli, w nocy co mocniej śniegiem w okno zakurzyło to Maja się budziła przestraszona więc w związku z tym jestem niewyspana
Do tego mam mały problem bo dzisiaj czwartek a jeszcze nie było listonosza z przesyłką mikołajkową, i co ja zrobię
As żyrandol naprawdę ekstra![]()
żyrandol fajny ale nie zadroszcze jego mycia