reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

hej
my bylismy na grzanym piwku w knajpce, rodzice zostali z mlodym, kurcze jest tak zimno ze jak tylko wyszlam to zalowalam, -15:szok:, ale szybko wrocilismy;-) a pawelek i tak spal

jejku tyyyle chorych ze masakra:-(

moniska tez musze kupic rekawice bo w tych po spacerze lapki zimne, a powiem wam ze mojej sasiadki corka w ogole rekawic nie da sobie zalozyc, ryk okrutny,i co wtedy..?ma kape dziewczyna
mam nadzieje ze pawelkowi lepiej i ja nie poradze nic wiecej, nie zageszczamniczym, wiec naprawde sama nie wiem, napisalam tylko to co zaslyszalam, a mojego pawelka chrupki kukurydziane nie zatwardzaja wiec moze i kleik kukurydziany by nie zatwardzal...?

pawelek raczkuje:-) i dzis posprzatalam caly pokoj, zeby w kazdej dziurze czysto bylo;-)

dobrej nocy!!pa!!

reklama
hej! Wpadam się niedzielnie przywitać i życzyć Wam udanej i miłej niedzieli:-) Franko spał ładnie od 20.30 do 6.30 z jedną pobudką o 4.30, więc fajnie. A mi śniło się, że kupuję sobie sweterek w sklepie i akurat płacz Małego mnie obudził i jak już zasnął to byłam ciekawa czy przyśni mi się jeszcze co dalej z tym sweterkiem:-D Co za głupota!!!;-)Generalnie z nastrojem u mnie kiepsko....eh...spadam...do poten!
frocia cmoki dla Milci!

witam i ja

polusia jak malutka?

u nas wczoraj cały dzień gorączki nie było już, ale pojawiła się o 5 rano, podałam syropek i teraz nadal nie ma. na szczęście jutro lekarz tak czy inaczej aby małego zobaczył. jesteśmy zapisani do ulubionego pediatry który przyjmuje tylko raz na tydzień.

Witajcie!

Zdrowka dla wszystkich mam i dzieciaczkow!!!U nas znowu kiepskawa noc. W dzien nie ma problemu, za to w nocy nos sie calkiem zapycha i po snie....

No i bylam i gina, stwierdzila, ze to rzeczywiscie nienormalne z ta @, ale porada byla najlepsza, mam pojsc do swojego lekarza, zeby zrobic badnia krwi na ilosc zelaza i tyle....taka pomoc to ja sama moge sobie zafundowac...Ma niby sie ustabilizowac jak hormony przestana szalec....

frotka buziaki dla Milenki!

ionka a te kupki zielone nie od goraczki przypadkiem?

Milego Dzionka!

no u nas tez mrozik:-)

dzien dobry w ogole

nie wyspalismy sie za bardzo, pawel cosik w nocy marudny, chyba kolejne zeby bo co innego...:-D teraz odsypia

zaczelam czytac mu bajki i nawet zainteresowany;-)

milego dzionka dziewczeta!!:-)

dzień dobry :)
nocka fatalna: nie spałam nic, odespałam dopiero rano jak M wziął małą do salonu ale to była już 8 rano :( w nocy temperatura i do tego katar i kaszel ale jak szczekanie psa, martwię się aby to nie była krtań. dziś ma przyjść nasz lekarz więc wszystko się okaże co to jest. w każdym razie nie zaciekawie to wygląda.
mikołaj u Julki był już dziś bo jutro rano idzie do szkoły to nic by się nie nacieszyła a tak teraz siedzi u siebie w pokoju cała szczęśliwa że dostała to o co prosiła w liście.

frotka 100 lat dla Milenki *)

wszystkim chorym dzieciaczkom i mamusią życzę dużo zdrówka i szybkiego powrotu do zdrowia.

u nas dziś -19 było a teraz jest -13 ale jest tak pięknie na zewnątrz: wszystko jest upiększone przez mróz, cudnie to wygląda :)

miłej niedzieli :)

MoniskaBe reflektuję się za wczorajszą pomyłkę ze śliwką i piszę Ci dietę przeciwbiegunkową, którą dostałam od swojego prywatnego pediatry - dzięki niej będziesz wiedzieć co zatwardza:

PICIE
zawsze posłodzone, najlepiej glukozą, ze szczyptą soli
- woda mineralna z cytryną
- herbatki przeciwbiegunkowe
- kompot jabłek

JEDZENIE

- sucha bułka
- płatki kukurydziane
- flipsy
- banan
- jabłko gotowane z ryżem na wodzie
- kaszka ryżowa na wodzie
- marchew gotowana
- kisiel robiony na tartych jabłkach
- wywar z mięsa i warzyw plus ryż na wodzie, przetarta marchew, mięso gotowane

Mam nadzieję, że się przyda :biggrin2:

Frocia sto lat dla Milusi :))) Pysznych potraw i cudownych zabaw z braciszkiem !

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny
nic nie czytalam nic nie wiem:-p
od wczoraj mieszkamy siebie, na stercie pudelek, wpadlam do rodzicow na chwile tylko max 5 min :-D
moze jutro bede miala internet juz :tak::-p oby bo tak dlugo nie pociagne :-D
u nas wsio ok , po pierwszej nocce bolaly nas glowy i jakos tak mi zimno bylo w nocy a kaloryfery na maxa :baffled: - mamy nowe wiec nie wiem o co biega ale zobaczymy w praniu :-p, Alan bez problemowo.

reklama
Witajcie.U nas za oknem +2stopnie, ale witatr okropny za to.Miłosz cały czas gorączka, jak czopek przestaje działac to rośnie na nowo.Do tego po śniadaniu zwymiotował, a wogóle to cztery razy ugryzł kanapkę:(.Teraz znowu temperatra do góry:(leży biedny taki i słucha mp3.Jutro mają w przedszkolu niespodzianke, bo jadą na przejażdżkę autobusową z Mikołajem, po mieście.U nich nie ma paczek,za to pani podrzuci do sali rybkę.Będą sie o nią troszczyć.Trudno, będzie musiał zostać w domu:( Milenka zdrowa, izoluję ją na ile się da.Dziękujemy za życzonka:)

Do góry