W
wyjatkowaonaa
Gość
Mi tylko chodzi o to ,że w ciągu dnia młody pije 3x mleko( prócz obiadu ito) i chyba mu zbrzydło więc chce mu rano zamiast flachy dać kaszkę.Dlatego pytam czy jakaś różnica.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Właśnie wyczytałam że dzieci poniżej 10 kg powinny wypijać 1 l płynów. Na każdy kg powyżej 10 kg dodatkowo 50 ml, na każdy kg powyżej 20kg dodatkowo 20 ml. Asia tyle chyba nie wypija, choć trudno mi to określić bo ssie pierś (ale nie dużo).
I teraz wpadło mi coś takiego o głowy że jeśli dzieci dostawałyby więcej picia w ciągu dnia moze przestałyby się budzić w nocy?
Zastanawiłąm sie , czym można zastąpić bezwartościową bułkę tartą np. w mielonych i wymyśliłam. Wczoraj zrobiłam mielone z indyka z sezamem zamiast bułki;-) Antek był zachwycony
dziś zjadł dorsza z pary z ziemniaczkami i mizeria
Zastanawiłąm sie , czym można zastąpić bezwartościową bułkę tartą np. w mielonych i wymyśliłam. Wczoraj zrobiłam mielone z indyka z sezamem zamiast bułki;-) Antek był zachwycony
dziś zjadł dorsza z pary z ziemniaczkami i mizeria