reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kwietniówki 2010!!!

czesc
my dzis od rana do popoludnia na zakupach przedswiatecznych bylismy. mały taki grzeczny był ze az sie zdziwilam.
troche juz tu nadrobiłam . teraz poczytam co od rana sie tu działo.

reklama
Hejka :)

Dziś troche zalatany dzień. Skakałam dziś po oknach, trzeba trochę mieszkanie ogarnąć na święta :)

Rano dostałam telefon z zaproszeniem na rozmowę kwalifikacyjną na wtorek. Rozmowa w Szczecinie, mam nadzieję, że uda mi się pokonać te 100 km w śniegu :).
G ma mieć jutro w skarbówce w Szczecinie kolejny etap rektutacji z wiedzy na temat jakichś tam wymaganych przez nich bzdetów. Miał dziś przejrzeć informacje w necie na ten temat i co? komp mu padł ;/. Ech

u nas Olka bez problemu zostaje z kims poza mna (i chwała Bogu;-)) jedynie czasem jak z tatusiem zostaje to placze przez pierwszy moment, ale to wynika z tego ze rzadko go widzi...no i na tesciowa niezbyt dobrze reaguje:blink: najczesciej zostaje z moja mama i wtedy jestem spokojna:happy2:
Dzis bylysmy pierwszy raz u nowej rehabilitantki, mloda nawet nie plakala, smiala sie i bawila az w szoku jestem do tej pory:-), pojezdzimy pare razy, jak nie bedzie efektow to pewnie trzeba bedzie przerzucic sie na Olsztyn a wtedy wiadomo ze i drozej i dalej...

Moja to ma rentgen w oczach chyba się śmiejemy, bo jak zobaczy kogoś pierwszy raz to albo się cięzko rozpłacze albo się śmieje i jest "sprzedana" :) Czasami aż mi sie głupio robi. Moja co do teściowej ma tak samo haha ;p a ta by jej wszystko dała :) Może z teściowymi już tak jest :)

Chroba... tak sobie myślę, że ja to mam szansę być tylko teściową :-D ależ będą na mnie te potencjalne synowe psioczyć :-D :-D :-D

Chroba... tak sobie myślę, że ja to mam szansę być tylko teściową :-D ależ będą na mnie te potencjalne synowe psioczyć :-D :-D :-D

Ja też :-D
Marta2801 nasze dzieci sa urodzone tego samego dnia 6 kwietnia z tym że mój przetrzymał mnie o 2 dni ;-)
Sospetosa mam nadzieję że w końcu znajdziecie prace oboje!
SaSk u M. to ewidentnie rota. Na szczęście apetyt mu dopisuje i z piciem nie ma problemu. Lekarz przepisał Nifuroksazyd dla obu i BioGaia lub inny probiotyk i powinno być ok. W poniedzialek do kontroli chyba że pojawi się wysypka... akcje jak twoje z Krzysiem przechodziłam z moim starszym synkiem...co biegunka to wymioty i odwodnienie na szczęście od razu dostawałam zawsze skierowanie na oddział i po 3 dnia wychodziliśmy. Ale dzięki za przypomnienie o marchewce...sama zrobie soczek marchewkowy z kleikiem jutro...

Ja znowu pewnie pójde spać o 20... jak dobrze żę mąż jutro wraca

Spiewalam Konstancji, a ona zasnela. Pierwszy raz taki cud mi sie przytrafil. Wsadzilam ja w wozek, przykrylam kocykami i na dwor. Slonce grzeje, ale mrozne gorskie powietrze daje sie we znaki - zima juz sie zadomawia... W domu zimno jak cholera, musze sobie mitenki wyczarowac.

No i kiedys Wam pisalam, ze zglosilam Kostke w jakims konkursie Gerbera. Oczywiscie wiem, ze nie wygramy, ale co mi tam.
W regulaminie jak wol stoi: Wyniki konkursu zostana ogloszone w ciagu 5 dni roboczych od 23ego listopada (znaczy do konca miesiaca bezapelacyjnie...). Wchodze dzis na strone, a tam komunikat: Pracujemy nad lista zwyciazcow, ktora bedzie opublikowana wkrotce. Taaaaaaaa. Meksyk.

reklama
Do góry