reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
ramari ja mam quinny speedy speedi i jestem mega zadowolona :-) mój jest 3 funkcyjny zatem już ze spacerówki korzystamy :happy2:

myszowata masz racje coś za coś, ale z tego co piszesz to bardzo dobrze Wam się układa czyli Wasz system się sprawdza ;-)

polka ach wypad do miasta na shopping ! zazdroszczę :-) udanych łowów :tak:

edit:

Przemuś !!! :-) Gratuluję ! Pięknie ... my jeszcze czekamy - na razie wstawanie doprowadzamy do perfekcji ;-)

Ostatnia edycja:
n&h oj związkowo układa nam się dobrze (odpukać), ale niestety 90% obowiązków związanych z tzw prowadzeniem domu jest w związku z obecną sytuacją na mojej głowie...może wytrzymam jeszcze 3lata studiów M:-DNo nic nie marudzę...

wecie moje dziecko zamiast spać to stoi w łóżeczku podskakuje i śpiewa sobie lalalalala :) normalnie dziś to mnie już rozwala jej zachowanie :)

myszowata to kierunek ciężki ale i opłacalny potem :)

reklama
hej.
dziewczyny moja dziecko albo sie nauczylo raczkowac albo poprostu zachcialo mu sie raczkowac a nie pelzac.
Dzisiaj to pokazal jak bylismy u szwagierki. Zasuwal na kolanach, a nie jak zolniez.
Owszem bylo pelzanie, ale wyraznie raczkowal, przekladal i kolana i rece.

I teraz nie wiem, czy nie raczkuje bo mu sie nie chce, czy poprostu dopiero nabywa te umiejetnosc.

Do góry