reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

z tymi lekami miki to tak jak w UK - paracetamol na wszystko ... moja przyjaciółka narzeka niesamowicie na tamtejszą służbę zdrowia. A cd tranu to ciekawy pomysł, sama jako dziecko dostawałam i bardzo mało chorowałam. Wiesz dlaczego synuś zafundował Ci taką piękną noc? Gdyż się na BB odezwałaś hehe ;D

Marciaa
to już zależy od rodziców - ja sobie wzięłam do serca przestrogę cioci pediatry i unikałam sklepów (chociaż troszkę mnie to bolało ;)

Antek nauczył się wstawać i teraz nic innego nie czyni ... podciąga się na naszych nogach, na meblach, na lustrze (jezu!) ... szalony ! A jaki dumny z siebie :-)

ps. miki masz taką opcję 'edytuj' (w prawym dolnym rogu posta) - jak chcesz coś dodać - zamiast produkcji posta pod postem ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć dziewczęta.:-)

My też dziś spaliśmy do 9.:-) Bajka!
Pogoda Ble. Nie chce się wychodzić.

Polusia Marcel to samo największa gaduła w trakcie jedzenia, aż się krztusi czasem przez co ja mam stresa i posiłek trwa 3 razy dłużej. A on gada i gada.;-)

Miki Witaj! Śliczny synek!

miki przystojnego masz synka!!!

oj tak u nas na wszystko paracetamol....lek-cudo!

nesiaa buziaki dla Olenki!

ramari ten wozek jest tutaj bardzo popularny, zauwazylam, ze bardzo zwrotny i wszedzie wjedziesz...no chyba, ze snieg napada :-p

ramari mi wozeczek sie bardzo podoba:tak:, nawet nie wiem czy sie nie skusze jak juz bede kupowac spacerowke, dasz znac jak sie sprawuje;-)

ja zjadlam obiad, terazx ogladam kowalczyk i siadlam na chwile, mlodziez spi, dzis bez goraczki - odpukac!!

jutro wybiore sie z nim do kontroli do naszego pana doktora, 3 tydz z rzedu chyba padnie w drzwiach:-D

miki witaj wsrod nas, chlopczyk 1 klasa!!:tak:

nesiaa buziaczki dla solenizantki!!

a o tran to zapytam bo moze tez bedziemy go zapodawac;-):tak:

U nas niedziela taka se :( nudna jak nie wiem. Pogoda paskudna że szok. Siedzimy więc w domku. Jutro natomiast czeka nas wycieczka do Poznania. I tu ukłon w strone dziewczyn ze stolicy Wielkopolski jak się u Was pogoda kształtuje? No my jutro zaliczymy sklepy z Franko :) nie wyobrażam sobie go zostawic. Choć z Wiktorem nie chcą zostać to co dopiero z Franko :( ach ale musi iść do szkoły i już i tak się w aucie nie zmieści. Franko zjadł na obiad całą nogę od kurczaka :) teraz śpi. A ja idę was nadrobić:)

miki81 witaj wśród marcóweczek :tak:

Marciaa no no super mikołaj Nikuś :tak:

Pogoda paskudna, Oli oczywiście w nocy znów pobudka no i apetyt marny :sorry2:, dobrze że dzisiaj spędzamy dzień u rodziców to troche zajmują się małą a ja nadrabiam zaległości forumowe :tak:
Miłej niedzieli dziewczynki

U nas niedziela taka se :( nudna jak nie wiem. Pogoda paskudna że szok. Siedzimy więc w domku. Jutro natomiast czeka nas wycieczka do Poznania. I tu ukłon w strone dziewczyn ze stolicy Wielkopolski jak się u Was pogoda kształtuje? No my jutro zaliczymy sklepy z Franko :) nie wyobrażam sobie go zostawic. Choć z Wiktorem nie chcą zostać to co dopiero z Franko :( ach ale musi iść do szkoły i już i tak się w aucie nie zmieści. Franko zjadł na obiad całą nogę od kurczaka :) teraz śpi. A ja idę was nadrobić:)

Polka Jak masz dobre buty nieprzemakalne to zabierz je koniecznie. W Poznaniu odwilż na całego niestety. :( Choć na wp w pogodzie pokazuje że jutro ma być na minusie ale narazie mokro i nieprzyjemnie.

heronek oj jest zwrotny- dzisiaj zrobiliśmy rundkę po mieszkanku, a jak śnieg napada to chyba mało jest takich co dają radę :-)
k_aralajna wózeczek jest naprawde super mały po złożeniu i mieści się do torby, którą możesz wziąć na ramię. Wada: jest to typowa spacerówka, nie można jej rozłożyć do leżenia. Będę zdawała na bieżąco relację z użytkowania :-)

reklama
miki zdrowia życzę!
nesiaa witajcie!
n&h wiesz co całowanie po stopach nie występuje;-) tak czy inaczej każde z nas potrzebuje jakiejś odskoczni - ja dwa raz w tyg mam areobik a on raz siatkę - niech se gra;-) Ubolewam tylko, że mało mamy czasu dla siebie, ale raczej to nie kwestia tej siatkówki a podjęcia nowych ciężkich studiów, na które sama usilnie go namawiałam - celem poprawy naszej sytuacji finansowej. Coś za coś, prawda?Nie można mieć wszystkiego niestety:-(

Co do sklepów, galerii, marketów itp to Franko nie uczęszcza - pediatra powiedziała, że skoro nie szczepimy go na meningo to mamy unikać, więc unikamy...

Do góry