Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
, ups, ale choroba pawelka to mnie tez oglupila nieco, niewazne, wiec: fajnie ze jestescie:-) i wiem co przezywalyscie, dobrze ze to juz za wami
, moze tez dopiero zacznie;-)
;-)Wiesz ja tez zawsze mowie ze chce byc taka mama dla maluchow jak moi rodzice.Sa cudowni i pomagaja nam chodz tak daleko wyjechalismy od nich.monia mam nadzieję, że będę umiała to kiedyś oddać mojemu dziecku/ moim dzieciom co teraz dostaję od rodziców...
Miki witaj. Ja tez teraz wiecej poswiecam maluchom czasu i nieraz juz padam ale jak spojrze na Maksa to wszystko splywa ze mnie i radosc mnie rozpiera.Dziekuje wszystkim za mile przyjecie. Co do tematu rodzicow to moi sa wspaniali. Jeszcze w Polsce mama bardzo duzo pomagala mi przy corce. Ja pracowalam a babcia rozpieszczala. Teraz jestem zupelnie sama. Moj M duzo pracuje i wszystko na mojej glowie, ale jak jest w domu to tez robi wszystko. A czasem brakuje babci jak juz nie mam na nic sily. Teraz bardziej rozkoszuje sie byciem mamusia. I nawet kiedy mam juz dosyc to jeden usmiech malego dodaje mi sil na nowo:-)
polka szkoda(
nesiaa welcome back Kochane!
miki witaj!
Ramar gratulejszyn
Niko penetruje dom ostatnio nie moze zaczac raczkowac bo sie slizga strasznie na plytkach za to na dywaniku fajnie sobie radzi